Patricia Kelly taler om sin kræft

Oktober måned er kendt som “Brystkræft måned” og er beregnet til at hjælpe med at give mere opmærksomhed på sygdommen. Ved denne lejlighed talte Patricia Kelly åbent om sin egen kræft.

Sådan håndterer hun sygdommen

I et interview med platformen “watson” talte Patricia Kelly for nylig meget åbent om, hvordan hun håndterede sin brystkræft. Hun har set hver dag som en gave siden sin sygdom, ikke mindst fordi hun er klar over, at kræften en dag kunne komme tilbage.

Men det Patricia gør alt for at forhindre.

I interviewet siger hun for eksempel, at hun blandt andet hverken ryger eller drikker, spiser sundt og dyrker sport hver dag. Det er også meget vigtigt for hende at appellere til alle om regelmæssigt at gå til forebyggende kontrol.

Forebyggelse er alfa og omega

På spørgsmålet om, hvad hun gør for sit helbred, svarer Patricia Kelly, at hun går til kontrol to gange om året. På grund af avanceret medicin og muligheden for tidligt at opdage, har hun været meget overbevist om, at en tilbagevendende sygdom kunne behandles med succes.

Bogstaveligt talt sagde hun til “watson”: “Jeg ved, at jeg kan blive hjulpet og derfor see fremtiden positivt.”

Sådan ændrede kræft hendes liv

Patricia Kelly, hvis mor bukkede under for brystkræft i en alder af 36 år, er nu selv mor til to sønner. Hun ved af sin egen erfaring, hvor voldsomt det er at miste en forælder så tidligt.

Hendes største frygt var, at denne skæbne måske gentog sig for hendes børn. Men hun drager også positive konklusioner fra sin diagnose. For eksempel siger hun, at hun er meget mere taknemmelig for familien, venner og alles helbred.

Hun har også erhvervet en vis grad af egoisme – i ordets bedste forstand. Det er vigtigere for hende end før at tage sig af sig selv og ikke lægge sig bag alt andet.

Patricia Kelly er og forbliver en imponerende, stærk kvinde, som vi kun ønsker det bedste for. Det er dejligt, at der er mennesker som hende!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse