Angelo Kelly: Ærlig tilståelse om alkohol

Alle håndterer stress, sorg og bekymringer forskelligt, hvor nogle mennesker kaster sig ud i arbejdet, andre dyrker sport, og andre igen søger til spiritus for at drukne deres problemer – og glemme dem for en kort stund. Angelo Kelly har også haft en masse stress i de sidste par år, men heldigvis har han bremset op i tide, men han nød også at drikke et glas alkohol en gang imellem – indtil han indså, at han egentlig ikke havde lyst til det.

Angelo Kelly: For sin familie forblev han fornuftig

I talkshowet “Riverboat” (MDR) afslørede han for nylig, at han ikke har rørt nogen alkoholiske drikkevarer i næsten 12 måneder nu, fordi: “Jeg drikker ikke mere. En irsk mand, der ikke drikker mere, det er da noget, ikke sandt? Jeg har ikke rørt alkohol i næsten et år nu. For før det, nød jeg det for meget.” Så den 41-årige lærte tidligt nok at sige “stop”. Det kan også skyldes, at han som ung dreng måtte opleve, hvad disse kortvarige sjæleforladelser kan gøre ved et menneske.

Hans fars afhængighed var en advarende historie.

Fordi hans far Dan (✝) blev ved med at falde af vognen efter sin kone Barbara-Anns (†) død og synke ned i baren. Kathy, Patricia, Joey, Jimmy, John og Paul Kelly talte detaljeret om dette i RTLZWEI-dokumentaren “The Kelly Family – Die Reise geht weiter”. Det var så slemt, at søskendeparret var meget bange for at blive “revet fra hinanden”. Angelo var stadig et barn på det tidspunkt, men hans søskende fortalte ham om disse forfærdelige oplevelser. Heldigvis trak faderen til fem børn i tide i snoren. Han sørger nu for at tage sig tid til sig selv og ikke længere udsætte sig selv for unødvendig stress. Han siger: “Indtil videre vil jeg nyde at tage mig af min egen musik. Og der er opgaverne små, jeg skal bare passe på mig selv og mine præstationer.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse