Ny Dokumentar “The Kelly Family – Die Reise geht weiter”

Er du fan af Kelly Family, så kan du glæde dig til et stort gensyn! Kelly Family’s store koncertturné er planlagt til at starte i november 2022, og der vil blive udgivet et nyt studiealbum. For søskendegruppen er dette den perfekte mulighed for at køre gennem de vigtigste faser af deres karriere i den originale Kelly Bus og mindes den tabte Kelly Family-følelse. I dokumentaren, der består af fem dele, giver familien Kellys spændende tilbageblik på højdepunkterne i deres musikalske karriere og et intimt indblik i livet her og nu. Gruppen mødes også med gamle kammerater.

Kathy, Patricia, Joey, Jimmy, John, Paul, Paul og Caroline kan se deres følelsesmæssige rejse gennem tiden i fem afsnit fra den 5. september – hver mandag kl. 20.15 på RTLZWEI.

Historien om familien Kelly er en usædvanlig historie: Før deres gennembrud turnerede den 14 personers store familie rundt i verden som musikere og boede bl.a. på en husbåd og i en dobbeltdækkerbus. I mellemtiden kan familien Kellys pryde sig med de mest eftertragtede musikpriser og betragtes som en af de mest berømte storfamilier i verden.

Foto. RTLZWEI / Marc Bremer

Nu starter en stor turné for Kelly-familien i 2022. Som forberedelse vil Kathy, Patricia, Joey, John, Paul og Caroline køre gennem de vigtigste stationer i deres karriere for at genoplive deres gamle Kelly Family-følelse. Med henblik herpå vil den oprindelige Kelly-bus blive genetableret. Sammen med søskendegruppen kan publikum lære familiens vigtigste steder at kende og tage på en følelsesladet rejse gennem fortid og nutid.

Først går turen til Rom i en grøn og rød dobbeltdækkerbus Dan, familiens far, studerede i den italienske hovedstad. Da de ankom til Wien, husker søskendegruppen deres koncert foran et publikum på over 200.000 mennesker. En uforglemmelig oplevelse for den berømte storfamilie, som ingen af søskende vil gå glip af.

På jagt efter deres irske rødder rejser familien Kellys bl.a. til Dublin. I det maleriske Irland når dokumentarfilmen også et særligt følelsesmæssigt højdepunkt: De besøger deres fars grav. Hvordan håndterer de det sammen? I Paris spiller Kellys igen musik sammen i metroen efter mange år og husker de dage, hvor de spillede lige der for at overleve. Er de anerkendt her?

Efter stop i Speyer og Köln slutter den bevægende rejse endelig i Spanien, ved Moder Barbaras grav. Hvordan håndterer søskende deres følelser i slutningen af rejsen?

Se med fra den 5. september og hver mandag kl. 20.15 på RTLZWEI.

Kilde: RTLZWEI, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse