Nye hits og nostalgi hos “Schlager-Spaß mit Andy Borg”

Foto: obs/SWR – Südwestrundfunk

Andy Borg inviterer os igen i maj til Europa Park i Rust. I den nye udgave af “Schlager-Spaß mit Andy Borg” byder den populære sanger og moderator velkommen med schlager og folkemusik, talenter fra sydvest, der introducerer deres hjemmeregion, samt folk med særlige historier.

Stefan Mross, Mara Kayser, Hansi Hinterseer m.fl.

I maj vil Andy Borg have Stefan Mross med, med en ny single og mange stjerner af folke og schlagermusikken: Mara Kayser, Hansi Hinterseer, Günter Wewel, Oswald Sattler, Dorthe Kollo og Truck Stop. Musikere der garanterer en god aften at synge sammen, at danse og klappe – med historier fra regionen, komedie og masser af musik.

Gedemælks-Gin fra Oberrod og små videnkundskaber fra Offenburg. Ikke kun musikalsk er der opdagelser, der skal laves på “Schlager-Spaß mit Andy Borg”: Hyrdindene Claudia Schäfer-Trumm og hendes søn Adrian Schäfer har en ostefabrik i Oberrod i Westerwald – og viser at gedemælk kan bruges til at lave gin. Derudover bliver det eksplosivt, fordi de fire skolebørn Manuel (8), Marlene (8), Justus (9) og Milena (9) fra Offenburg udfører fantastiske eksperimenter.

“Schlager-Spaß mit Andy Borg” kan ses d. 11. Maj, Kl. 20:15, på SWR Fernsehen

Det skal du læse