Nino de Angelo: Velsignet og forbandet

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

“Gesegnet und Verflucht” er den første single fra Nino de Angelos nye album med samme navn, der udgives 26. februar 2021.

Velsignet og forbandet – det er mig! Disse to ord beskriver nøjagtigt hele mit liv. Jeg modtog så mange gaver og lavede stadig så mange fejl. Dette motto løber som en rød tråd gennem hele min historie.

En kompromisløs ærlig sang, der viser den enestående sanger fra en helt ny, tidligere skjult side og giver intim og ubarmhjertig åben indsigt i hans sjæl. I løbet af sin karriere har han lært at kende alle op- og nedture i livet og mestret skæbnesudfordringerne med lethed.

Ny lyd med en kendt strålende stemme

Derfor er hans nuværende single mere autentisk end nogensinde. I en helt nyt lyd præsenterer Nino de Angelo en melodiøs, orkester rock sang med en episk lyd og en selvbiografisk tekst, der vil røre og overraske hans lyttere.

Nino de Angelo er et vokal fænomen. Han betragtes med rette som en af ​​de bedste sangere i Tyskland. Hans største hit “Jenseits von Eden” blev udgivet på forskellige sprog rundt om i verden.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse