Nino de Angelo: Hans nye album er ude nu!

„Gesegnet und Verflucht – das bin ich! (“Velsignet og forbandet – det er mig!) Disse to ord beskriver nøjagtigt hele mit liv. Jeg modtog så mange gaver og lavede stadig så mange fejl. Dette motto løber som en rød tråd gennem hele min historie.”

„Gesegnet und Verflucht“ er også titlen på Nino de Angelos nye album. Et kompromisløst ærligt værk, der viser den enestående sanger fra en helt ny, og tidligere skjult side. Med det nye værk giver Nino de Angelo musikalsk intim og ubarmhjertig åben indsigt i sin sjæl.

I løbet af sin karriere har han lært alle livets op- og nedture at kende og med lethed mestret udfordringerne ved skæbnen. Derfor er hans nye sange mere autentiske end nogensinde. I et helt nyt lydbeklædning præsenterer Nino de Angelo melodiske orkestrale rocksange med episk lyd med selvbiografiske tekster, der vil røre lyttere såvel som overraske dem.

De tretten nye sange, hvor den første er singlen “Gesegnet und Verflucht”, handler om hans liv. Sangen gør det klart, at den hårdeste kamp altid er mod dig selv. I ”Zeit heilt keine Wunden” understreger Nino de Angelo, at han i dag kun konsekvent gør, hvad hans indre stemme råder ham til at gøre. At genkende dig selv og forblive tro mod dig selv – den evige udfordring.

Derfor indspillede Nino de Angelo sit nye album i Hamborgs Chameleon Studios, et sted gennemsyret af historie. Hans rejse begyndte der for 36 år siden med “Jenseits von Eden”. Med “Gesegnet und Verflucht” sætter Nino de Angelo nu endnu en milepæl i sin karriere:

„Jenseits von Eden“ var begyndelsen dengang. Hele min kunstneriske og musikalske udvikling gennem de sidste par årtier afspejles i dag i “Gesegnet und Verflucht”. Det faktum, at jeg nu har optaget dette album igen i Chameleon Studios, er en skæbnes ironi og et godt varsel. ”

Ud over nedbrudene, at stå op igen og finde sig selv, er frihed et centralt tema på albummet. Nino de Angelo udtrykker dette i “Der Panther”. ” Baseret på de berømte linjer af Rainer Maria Rilke fortolkede kunstneren denne sang frit. Panteren er de Angelos yndlingsdigt. I en duet med Chris Harms, der giver sangen en meget speciel tone med sin hjemsøgte og samtidig meget foranderlige stemme, er de to sangere lykkes med et vidunderligt anbringende mod den indre opfattede magtesløshed og for frihed.

Hele værket “Gesegnet und Verflucht” stammer fra de fælles genier af Nino de Angelo og musikproducent Chris Harms, som også er frontmand for det industrielle rockband “Lord of the Lost”, der har haft verdensomspændende succes.

Nino de Angelo skaber sin nye monumentale lyd gennem indflydelsen fra den mørke visionære klippe Chris Harms fra Hamborg – St. Pauli. En frugtbar alliance, der danner det kreative team, som også har et stort følelsesmæssigt bånd, der tydeligt høres i de enkelte spor.

”Nino og jeg havde de rigtige vibes fra starten. Han er altid fremragende forberedt, ved præcis hvad han kan gøre, og han har tillid. For mig er det det største kompliment som producent. Sammen skabte vi sange med mere mod til uslebne kanter. Sange, der går dybt og har en effekt. “

Ligesom kærlighedssangen “Romeo & Juliet”, der udtrykker ydmyghed og skrøbelighed, der er forbundet med dyb kærlighed. Samtidig vil Nino de Angelo inspirere til aldrig at miste troen på den store kærlighed, uanset hvor mange skuffelser man havde at gøre med før.

“Jenseits von Eden (2021)” er Nino de Angelos arv og vil også være på albummet. Omfortolkningen af ​​hans hidtil største hit præsenterede kunstnerduoen de Angelo / Harms fik en stor udfordring. En global succes, der begge mødtes med den største respekt. Sammen har de skabt en version, der perfekt skildrer Nino de Angelos musikalske omorientering.

Albummet “Gesegnet und Verflucht” er Nino de Angelos musikalske selvbiografi

Idéerne til disse sange kom op i løbet af de sidste syv år og er en musikalsk ny begyndelse for kunstneren. Nino de Angelo dedikerede dette album til sin bedste ven Günter Uckermann, kendt som “Ucki”, der havde ledsaget ham som en faderlig ven siden han var femten år og døde uventet i juni 2020.

Nino de Angelo sender en sidste hilsen til sin ven Ucki i ”Colonia”. En kraftfuld, trendy kærlighedserklæring med salmepotentiale. For ham betyder Köln hjem.

Nino de Angelo boede der i 37 år, oplevede op og nedture, fandt støtte fra sin familie og venner, der stadig er baseret der i dag. Dette er en af ​​grundene til, at han vil forblive loyal over for denne by

Kilde: Stadlpost.at

Køb det her: Nino De Angelo: Gesegnet Und Verflucht

Det skal du læse