Nino de Angelo: Han er ved at dø!

Kilde: Nino De Angelo

Han har “snydt” døden så mange gange. Han overlevede lymfekirtel kræft, blodkræft, tre selvmordsforsøg. I 2008 måtte hans milt fjernes i en nødoperation; Han blødte næsten ihjel. I 2016 fik han akutte hjerteproblemer, kun en fem timers operation og tre bypass reddede ham .

Det er svært at tro, hvad Nino de Angelos 57 årige krop måtte udholde. Hvordan han kæmpede sig tilbage igen og igen. Selvom det synes håbløst. Men denne gang er alt anderledes. Denne gang vil der ikke være noget lettet suk af lettelse, intet sidste sekund-mirakel. Sangeren har brugt alle sine skytsengle op. Han dør. Men han er stadig så ung!

Sidste år meddelte han, at han lider af den uhelbredelige lungesygdom KOL. “Jeg har måske fem år tilbage,” sagde han. Men som det ser ud nu, løber tiden gennem hans fingre meget hurtigere, end han troede. Fordi han ignorerer den dødbringende sygdom …

Nino ønsker ikke at se en læge, han ønsker ikke at tage tabletterne og ønsker ikke at tage sig af sin syge krop. I stedet for medicin sværger han ved: “Rødvin og whisky.” Han holder heller ikke op med at ryge, selvom læger straks fraråder cigaretter.

Men hvor længe kan hans syge krop modstå dette?

Selv ved et optræden for et par uger siden så Nino bekymret ud. Hans øjne så ud som om sjælen langsomt forsvandt. Nino bemærker sig selv, at der er kritiske faser. “Jeg følte mig pludselig meget dårlig,” husker han en hændelse. “Jeg fik endnu mindre luft, og det belastede mine lunger.”

Det sidste håb kunne være en ny lunge. Men: “Jeg vil aldrig gennemgå en lungetransplantation og heller aldrig frivilligt gå til en klinik igen.” Selv om det skulle være hans dødsdom?

”Jeg har set alt i mit liv. Jeg vil bare have mine børn, min forlovede og mine forældre til at være i sikkerhed.” De vil være sammen med ham. Indtil slutningen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse