Nino de Angelo: Afhængig af piller!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Vi ser frem til hans optræden i aften! For i aften (Kl. 20:15, ARD) er Nino de Angelo på scenen hos ”Silbereisen gratuliert! Das große Schlagerjubiläum”. Men nu har Nino afgivet en voldsom tilståelse!

“Jenseits von Eden” var et af hans største hits. Men Nino de Angelo bevæger sig i øjeblikket ud over en sund livsstil. Han lider og taler åbent om det!

Nu chokkerer han os alle! Fordi Nino de Angelo tager piller. Hver dag skal sangeren tage tre styks: Et blodfortyndende middel, et kolesterolsænkende lægemiddel og et psykotisk middel mod depression. Det fortæller “BILD”. Og ikke kun det – Nino er alvorligt syg!

Nino de Angelo: Han drikker og ryger!

Han led af lymfekirtel kræft i 90’erne, derefter fulgte blodkræft og fik tre bypass-operationer i 2016. Han lider også af lungesygdommen KOL, som kan koste ham ti år af sit liv! Men han fortsætter med at drikke og ryge.

”Jeg kæmpede en opadgående kamp mod mig selv i næsten 40 år. Geni og galskab var ofte tæt på hinanden. Hvis jeg pludselig stopper med at ryge og drikke, ville mit kropssystem sandsynligvis kollapse helt” fortalte han” BILD “.

Men Nino de Angelo er overraskende afslappet over dette seriøse emne! ”Jeg ved, at jeg er et køligt eksempel for mange. Men jeg er ikke bange for døden. Jeg har mødt ham så ofte, at han er som en bror for mig.” Hvilket udsagn!

Nino de Angelo: Rødvin og whisky er hans medicin

Nino som i dag er 56 år, har sine egne behandlinger: “Flere piller gør mig ikke godt. Rødvin og whisky er også god medicin. Jeg har også en stærk psyke, som jeg bekæmper KOL med.”- Hvis hans læge bare vidste …

Nino de Angelo: “Velsignet og forbandet”

Men lad os komme til det musikale: Hans seneste sang “Gesegnet und Verflucht” passer til denne holdning til livet.

”Jeg var altid velsignet med min stemme og forbandede med alt det lort jeg måtte igennem. Og jeg mener ikke bare mine helbredsproblemer. ” I dag bruger han sin vidunderlige stemme hos Florian Silbereisen foran et millionpublikum.

Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse