„Nimm dir was du brauchst“ – Sonia Liebing andet singeludspil

Usædvanligt for en newcomer, spillede SONIA LIEBING sig ind på en 7 plads i Airplay med hendes debut single “Tu nicht so” og henledte opmærksomheden på hende med denne fantastiske start.

Nu sender den temperaments fulde fuldblods kunstner fra Köln sin nummer 2 single ud: “Nimm dir was du brauchst” synger hun med sårede hjerte gennem smerten. Indeholder en videre fortælling fra “Tu nicht so”.

Bag Sonia Liebing står succes producenterne Stefan Pössnicker og Armin Pertl ved kontrollerne. “Diskofox er bedst” lyder mottoet. Begge er enige: Sonia tager alt med, for at alt spiller på en dag. Albummet er færdig skrevet. .

Med Karl-Heinz Schweter, opfinder af den store schlager starparaden og mangeårig samarbejdsmand af de store schlager events i Tyskland, fandt Sonia Liebing en branchemand som mentor, som allerede mærkbar har formet sin vej og vil forsætte kursen i fremtiden.

“Når jeg høre mig selv i radioen, er jeg hver gang lykkelig og på samme tid begejstret – det følelses som at være forelsket, med mange sommerfugle i maven. Jeg synger naturligvis også altid med, når jeg høre mig selv! Og danser derhjemme med vores børn. Første gang jeg hørte mig selv i radioen, skreg jeg så meget af glæde så jeg fik tinnitus. Hjertelig tak til alle radiosendere, der spiller mine singler. Og forhåbentlig kan inspirere andre radiokanaler…!.

Første live erfaring har Sonia Liebing haft. Ved Schlagernacht i Weiß i Döckingen og ved museumsurferfest i Frankfurt har hun allerede begejstret publikum. Mens hun sender sin anden single produktion på rejse i radioen, glæder hun sig til yderligere optrædelser: Ved schlagernacht i König – Pilserner- arena Oberhausen og i Schleyerhalle Stuttgart vil hun bevise live, hvad der er i hende. “Det er en mega højdepunkt for mig. Det kribler i mig, når jeg tænker på det. Jeg glæder mig og er for mig en ære”.

Live-Termine:

03.11.2018 Schlagernacht des Jahres, Oberhausen, König Pilsener Arena

17.11.2018 Schlagernacht des Jahres, Berlin, Mercedes-Benz Arena

24.11.2018 Schlagernacht des Jahres, Frankfurt, Festhalle

Det skal du læse