Michael Wendlers ny Album „Flucht nach vorn“

At han er den ultimative hit garanti, når det kommer til tysk Discofox og schlager, beviser Michael Wendler med sit nye album – og meget personlige album “Flucht nach vorn” er endnu engang mere indtryks fuld. Hans nye longplayer, som er lavet i hans nye hjemby Florida, studie albummet er kommet på 12. pladsen på det tyske album hitliste. 

Skrevet 100 procent af ham selv, har “Wendler” specielt fået fløjet producent Hermann Niesig til USA, for at gøre LP helt igennem personligt “følelses album”, som han siger. Ud over de 14 aktuelle titler på “Flucht nach vorn” albummet, er der lavet en dansebar discofox version af den første single “Gut, das Männer nie wienen”. Stadig sunget på hans modersprog – trods alt, så kan hans fans forstå hvert ord og føle hver følelse – Michael Wendler præsentere hans måske mest personlige værk i hans karriere, mærke hans op og nedture gennem de seneste 12 måneder og naturligvis altid om kærlighed.

For alle Wendler fans, for alle danseglade, for alle, som i sommeren 2017 endnu engang vil feste og naturligvis for alle, der også stoler på de store følelser, er “Die Flucht nach vorn” det ultimative album! Michael Wendler når det er bedst. Hitliste placeringer viser det….

Albummet kan købes her: Michael Wendler – Flucht Nach Vorn (Coveret passer ikke hos imusic, men det er det rigtige album)

DVD udgaven kan købes her: hael Wendler – Flucht Nach Vorn

Kilde:Telamo.de

 

Det skal du læse