Michael Wendler: Han trækker Laura med i afgrunden

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Bag tremmer i stedet for under Florida -solen – Det er det uhyggelige klimaks i mange års spil med katten efter mus. Michael Wendler kan snart sidde bag tremmer i stedet for under Florida -solen. Fordi sangeren, der bor i USA, igen ikke mødte op til en retssag i Tyskland, bliver han nu efterlyst med en arrestordre på ham!

Den 49-årige appellerede mod en sanktion. Sigtelsen: Medvirker til afskærmning i forening med konkurs i to tilfælde! Fordi musikeren anser sig selv for uskyldig, bør dette nu prøves for Dinslaken tingret. Alle var der – undtagen Wendler!

Den arrestordre, der nu er blevet lavet, forsegler endelig sangerens karriere. Men ikke nok med det, han trækker også sin kone Laura (20) dybere og dybere med ned i afgrunden.

Hendes karriere gik i stå på grund af Michaels skøre konspirationsteorier. Influenceren kom lige tilbage til Instagram efter en pause på flere måneder. Og nu hendes mands nye negative overskrifter.

Potentielle annoncepartnere kan bestemt ikke lide Michaels ståhej. Der vil sandsynligvis ikke være flere lukrative handler med mode- eller kosmetikvirksomheder som Laura engang havde. Det kan hun takke sin Michael  for. Hvor længe vil hun gøre dette mod sig selv?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse