Michael Wendler: Efterlyst med arrestordre!

Foto: Michael Wendler Facebook

Faktisk skulle Michael Wendler have mødt tirsdag ved sin retssag i Dinslaken – men Michael blev væk igen. Nu tager dommerne handling: En arrestordre er udstedt!

Der versere to sager mod Michael Wendler. I dag skulle han møde i retten i Tyskland – men det blev anderledes. Ifølge “BILD” anmodede Wendler mandag aften retten om, at han gerne ville være repræsenteret af en advokat.

Intet Greencard?

Det fornyede spring af musikeren fik dommeren til at ansøge om en arrestordre mod Michael Wendler. Dette øger sandsynligheden for, at Michael bliver deporteret fra USA. Ifølge “BILD” har Wendler kun et midlertidigt visum til USA.vHvis Michael havde en plettet straffeattest, ville han ikke modtage et Greencard til et permanent ophold i USA.

Straffeattest?

Og det er netop dette problem, der truer Wendler massivt. En dommer afslører “BILD”: ”Den tiltalte blev indkaldt gennem diplomatiske kanaler med hjælp fra de amerikanske myndigheder. I tilfælde af at han ikke dukkeer op, kan den arrestordre, som han udsendte, blive endelig. Så ville han have en kriminel fortid.” Det bliver interessant at se, om Wendler snart vender tilbage til Tyskland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse