Michael Wendler: Skiller sig fra sin kone efter 29 år

Billede: Claudia Wendler Facebook

Michael Wendler og hans kone Claudia Norberg går deres egne veje. Begge ønsker at starte et nyt liv igen – uden den anden. Michael Wendler har dog ikke mistet sin tro på kærlighed.

I næsten tre årtier har de været en fast del af Schlager branchen: Michael Wendler og Claudia Norberg.

De var i pressen regelmæssigt med økonomiske og andre skandaler, intet kunne adskille dem – indtil nu. Over for “Bild” bekræftede den selvudråbte konge af Popschlager skilsmissen:

“Ja, det er sandt.” Som en af grundene til skilsmissen efter næsten 30 års forhold, herunder 9 års ægteskab, sagde Michael Wendler: “Kærligheden blev til venskab”. Den 46-årige schlagerstjerne og hans stille kone vil “starte et nyt liv”, men “uafhængigt af hinanden”.

Michael Wendlers skilsmisse

Sangeren, som i øjeblikket er på Mallorca for flere optrædener, flyver tilbage til USA i slutningen af oktober, hvor han har boet hos sin familie siden 2015, i et hus i Cape Coral i staten Florida. I fremtiden vil han blive der sammen med sin 16-årige datter Adeline, mens Claudia Norberg flytter tilbage til Tyskland.

Michael Wendler og Claudia Norberg blev forelsket, da de begge var teenagere, han var 17, hun var 19 år gammel. Siden da gik schlager parret gennem tykt og tyndt. Trods afslutningen af ægteskabet har Wendler endnu ikke mistet sin tro på kærlighed.

“Selvfølgelig vil jeg gerne blive forelsket igen,” indrømmede han. Han udelukker heller ikke et nyt ægteskab.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse