Michael Wendler & Laura – Sure kommentarer

Foto: lauramuellerofficial

Der er lige blevet lidt roligere omkring Michael Wendler, og nu kommer der allerede nye overskrifter om schlagerstjernen. Michael Wendler og Laura Müller er i øjeblikket sandsynligvis det mest polariserende berømthedspar i Tyskland. De to lærte hinanden at kende sidste år ved en schlagerbegivenhed, hvor Wendleren blev booket til optræden.

Først for nylig var man i stand til at se hende i RTL-showet “Das Sommerhaus der Stars”. Nu mødte 46-åringen og hans unge elskerinde “Currywurstmann” Chris Töpperwien og brugerne på Instagram …

“Det ser ud til, at der er to fædre til Laura.” En bruger skrev disse ord under et foto, som blev lagt på profilen “Goodbye Deutschland” med teksten “Mød to amerikanske emigranter i Arenal”. Michael Wendler og Chris Töpperwien deler meget til fælles. Chris Töpperwien var ligesom sangeren i RTL-jungle-lejren og derefter i “Sommerhaus der Stars”. Hvad mon de to par diskutere?

Måske handlede det om de respektive oplevelser i RTL-showene. Wendleren og Laura havde skabt en stor stemning. De åbne sex bekendelser eller endda tog på Laura var dagligt emne. Men så fik Wendler opbakning. Og af alt fra hans datter. Måske havde Chris som ven et råd blandt mænd for Wendler? Siger det ikke i et velkendt ordsprog, at en “herre nyder og forholder sig stille”?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Goodbye Deutschland (@goodbyedeutschland.vox) den

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse