Michael Wendler: Hvornår bliver han fanget?

Foto: Michael Wendler Web

Ja, han er tilbage! Michael Wendler har været tilbage på tysk jord i over 24 timer, og schlager verdenen er glad. I det mindste nogle af dem. De andre … ja, de undrer sig over, hvorfor Michael, mod hvem en dom verserer, var i stand til at gå fra Düsseldorf lufthavn uden at blive anholdt …

Ifølge BILD handler det om et skattekrav fra 2015. Det påstås, at Wesel skattekontor i Nordrhein-Westfalen har bedt Michael Wendler om over 110.000 €.

Da schlagerstjernen hidtil har været i Amerika, kunne de ikke gøre noget med ham. Men så blev det sagt, at så snart Wendler satte fod på tysk jord, kunne hans værdigenstande straks tages fra ham.

En fortrolig Schlager.de så Wendleren i Düsseldorf lufthavn i forgårs. Klædt uanset, i en sort læderjakke og blå jeans, stod sangeren i kø og ventede, indtil han fik sine papirer og kufferter igen.

Man skulle tro, at toldmyndighederne straks ville reagere, men der skete intet. Michael gik direkte ud af lufthavnen.

En regerings medarbejder har sagt til til BILD: ”Kollegerne i lufthavnen sov tydeligvis. Det kan man ikke sige andet. ”

Hvor man finder Michael og hans kæreste Laura Müller, som er kandidat til RTL-showet “Let’s Dance” næste fredag, ved man. Hvem ved hvad der vil ske med Michael i de næste par dage …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse