Michael Wendler: Husbesøg eskaleret!

Foto: TVNOW

Overskrifterne omkring Michael Wendler stopper ikke: Efter hans ”DSDS” fratræden og flugten fra Tyskland er sangeren nu i problemer! Wendler har virkelig ikke lyst til at grine i øjeblikket: Angiveligt skylder han en million euro i skat, rapporterer “BILD”. Og ikke kun det …

Den tyske iværksætter Timo Berger har fået nok: Ifølge “BILDs” -oplysninger kræver han 30.000 euro fra Wendler! Årsagen: Det ødelagte tv-bryllup med Laura i Las Vegas – Berger siges at have været siddende på grund af forberedelsen til omkostningerne. Men i stedet for at klage siges det, at iværksætteren selv havde besøgt Wendler.

Ubuden gæst

Som “BILD” skriver, ønskede Berger at konfrontere Michael foran hans ejendom i Florida. Og det fungerede næsten – for Wendler kom lige hjem til tiden!

”Han kørte ind i sin garage. Da jeg hilste på ham, så jeg kun frygt for hans ansigt. Så lukkede han hurtigt garageporten foran mig” siger Berger til” BILD “.

Efter at Berger skulle have ringet på døren, åbnede Wendlers datter Adeline døren. Og ikke kun det – hun skulle straks have ringet til politiet.

Politiet mødte op!

Timo Berger fortæller tabloiden: ”Da hun så mig på gaden, ringede hun til politiet. Betjenten var venlig og fortalte mig, at de ikke ville tale med mig. “ Selvom dette forsøg mislykkedes, gav iværksætteren ikke op.

Han ønsker at blive i Florida og tænke på, hvordan han får sine penge: “Michael skulle se, at jeg er klar til at gøre alt for at få mine penge tilbage,” sagde Berger optimistisk i et interview med “BILD”.

En sag for det amerikanske retsvæsen

Og Michael Wendler trues ikke kun med dårlige konsekvenser i denne henseende: Han er nu ved at blive en sag for det amerikanske retsvæsen: For at sikre, at Michael kommer til høringen i juli 2021 på grund af konkurs, skal der være sendt en officiel indkaldelse til Florida.

Ifølge “BILD” har det tyske føderale justitsministerium brug for hjælp fra det amerikanske justitsministerium – fordi de skulle levere det vigtige brev. Så proceduren kunne fortsættes.

Hvem ville have troet, at Michael Wendler-sagen ville være så spændende!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse