Michael Wendler: Her annoncerer han sin musikalske vinterferie!

Foto: Michael Wendler Web

Nå da farvel – Michael Wendler afslutter sine optrædener. I det mindste indtil maj 2020. Michael annoncerede nu på Facebook sin musikalske vinterferie.

“Good Morning in the Morning”, når nogle Schlager-fans hører denne sætning, løber det dem koldt ned ad ryggen. Nogle med glæde, andre med sorg. Michael Wendler (“Sie liebt den DJ”) – Det er hans image, det er hans PR-system.

Meddelelser via sociale mediekanaler er kommet på mode. På Twitter gør den amerikanske præsident Donald Trump det flere gange om dagen, og også fodboldlegenden Sebastian “Schweini” Schweinsteiger annoncerer nu på Twitter sin afgang.

Sidste koncert i Rheine

Og selvfølgelig kan det også være Michael Wendler. Med det berømte Wendler post-intro citeret ovenfor, annoncerede han på sin Facebook-side, sin musikalske vinterpause indtil maj 2020. Nogle vil være glade, andre vil savne hans Autoscooter-Sound “Schlager” (“Spiegelonline”).

Den sidste koncert med Michael Wendler er lørdag den 12. oktober i Rheine (“Köpi”). Så er det slut med “Hvor er hænderne …”.

Vi er dog sikre på, at der ikke er nogen vinterferie for Michael fra Dinslaken / Florida med hensyn til papirkurvs-tv. Da også disse reality-soap-forestillinger for Michael Wendler og hans “Lolita-kæreste” Laura Müller nu er en sikker indtægtskilde, parret, der altid er forelsket i hinanden, bliver hos os på skærmene på de tilsvarende tv-kanaler.

Og kameramænd og instruktører fra “jungle camp” og Co ser allerede frem til instruktioner som: “I USA gør vi det på den måde …”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse