Laura Müller: Sporløst forsvundet!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Der har ikke været noget tegn på liv fra hende i over to måneder. Ingen kramme fotos med sin mand Michael Wendler (48), ingen Instagram-optrædener. Det ser ud til at hun er forsvundet sporløst! Elsker hun ikke DJ’en mere?

Karriere væk, venner væk, tom konto – sådan ser det ud for den unge Laura. Alle hendes drømme om et liv i luksus er blevet knust. Det hele startede som et eventyr: DJ’en tog hende som sin kone, og reklamepartnere bookede hende med kyshånd.

Men den hurtige berømmelse blev efterfulgt af et dybt nedbrud. For takket være Michaels forvirrede teorier om Corona-konspiration vendte fans og virksomheder sig også væk fra hende. Efter mottoet: i medgang og i modgang. Ingen nye ordrer – det betyder: heller ingen penge. Luksusartikler, der gjorde Lauras Florida sødere, er allerede solgt.

I USA havde hun nu tid nok til at tænke over sin fremtid ved Michaels side. Udsigten: skyggefuld til mørk. Fordi “Schatzi” ikke længere kan tilbyde sin Laura noget. Meget usexet for en luksus-forkælet kvinde, der plejede at bade i sin berømmelse. Med disse dystre tanker smeltede hendes kærlighed til Wendler væk.

Hvad kan de lave der?

Forberede hemmeligheden til adskillelsen. For dette gør Laura sig sparsom, vil ikke skabe uro. Hun håber, at historien på et tidspunkt vil være vokset, og at virksomhederne vil stå i kø igen. Forudsætning: Sende din skandaløse mand til månen. Fordi det er aldrig for sent for et nyt liv. Især ikke når du er så ung som Laura!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse