Michael Wendler: De åbenlyse konsekvenser af hans udsagn!

Foto: Michael Wendler Facebook

I går bragte vi en artikel hvor Michael Wendler havde ødelagt sin egen karriere. Hvad er der egentlig sket, og hvad er konsekvenserne. Vil der komme en retssag? Man spørger sig selv, hvad er præcis Michael Wendlers mål? Fornærmet alle, “Der Wendler” har gjort det igen!

Med et enkelt, ganske vist noget “forvirret” indlæg i historien på sin Instagram-konto, skubber han fans og alle sine sympatiske ledsagere med fuld kraft foran sig. Han smider bomben, men hvad skete der?

Sidste torsdag aften kastede schlagerstjernen bomben ved at annoncere sin selvbestemte, frivillige “Fratræden” som jurymedlem ved DSDS. Han sagde: “Dette er en beslutning, jeg har taget for mig selv her og nu“. Han siger også, at tv-selskabet RTL ikke havde nogen indflydelse på denne beslutning.

Hvorfor denne pludselige ændring af mening?

Chokerende, da han for nylig personligt havde meddelt, hvor stolt og glad han er over denne skæbnesvangre formue og juryens placering ved siden af ​​poptitanen Dieter Bohlen – så hvor kom denne pludselige og frem for alt radikale meningsændring fra?

Herunder er et indlæg fra ham, der kun er tre uger gammelt og med titlen “Jetzt geht’s los”:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MICHAEL WENDLER (@wendler.michael) den

Bange for “overvågning”?

Det seneste, som Michael Wendler nu har lagt ud på sin Instagram-profil, er en henvisning til hans helt nye kanal med Telegram. I sin beskrivelse påpeger han, at det er bedst for alle at skifte til denne tjeneste, fordi den betragtes som “sikkert krypteret”.

Føler han sig overvåget eller forfulgt? Wendler har nu genereret 86.000 følgere der på meget kort tid.

Erklæring fra RTL’s tv-chef

Nu tager tv-stationen RTL i form af tv-chef Jörg Grafung endelig stilling til denne hændelse, hvilket rejser spørgsmål.

Han tog sig tid til at gøre dette omhyggeligt, erklæringen blev kun fremsat 12 timer senere, og også fra stationens side erklærer den endelige afslutning på samarbejdet med Michael Wendler.

“Vi er sikker på ikke at lade en konspirationsteoretiker ødelægge showet. Vi er i øjeblikket midt i produktionen af ​​den aktuelle sæson af DSDS og diskuterer også juryens spørgsmål. Det, der er sikkert, er, at vi har tre store jurymedlemmer. Vi lader bestemt ikke en sammensværgelsesteoretiker ødelægge et vellykket show, som millioner af mennesker kan lide at se eller diktere, hvordan og hvad vi sender generelt.”

Ret klare og utvetydige ord, som Jörg Grafung fandt der.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse