Mere privat end nogensinde!

Foto: Semmel.de / Benno Kraehahn

Barbara Schöneberger har været gift med it -iværksætteren Maximilian von Schierstädt i 12 år. Parret har to børn på 11 og 7 år. Fotos af brylluppet, endsige af børnene, har aldrig været vist og vil sandsynligvis aldrig blive det. Men alligevel har Tysklands mest succesrige programleder gentagne gange afsløret den ene eller den anden private detalje i løbet af de sidste par år.

I programmet “Käpt’ns Dinner” på NDR afslører programlederen og sangerinden Barbara Schöneberger, hvad hendes rigtige navn er: “Identitetskortet siger von Schierstädt.” Hun blev kun kaldt Schöneberger på arbejdet.

I sin podcast “Mit den Waffeln einer Frau” overgav hun sin mand til emnet kropshår: “Min mand er et behåret tysk skab!” Pikant, til “Gala” sagde Schöneberger, at hun faktisk havde en helt anden smag for mænd. Hendes mand virker malplaceret. Hun mødte først sin mand, da hun var 30, og han er naturligvis hendes store kærlighed: ”… siden jeg forstod af min mand, hvor sejt det er at kunne se en i hjertet. Jeg forstår alt, hvad han siger, hvad han føler. Jeg er virkelig glad for, at jeg mødte min mand så sent. Det ville aldrig have fungeret som 20-årig. Jeg ville altid have en fornemmelse af, at der helt sikkert er noget bedre derude! ”

Loyalitet er ikke vigtig for hende

Sidste år fortalte Barbara Schöneberger Schlager.de i et eksklusivt interview om emnet “lykkeligt ægteskab”, at emnet om troskab i hendes ægteskab ikke var en prioritet: “Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at kvaliteten af ​​et forhold ved livets afslutning kun kan måles ud fra sætningen: ‘Vi har altid været tro mod hinanden.'”

Forudsætningen for dette er, at hendes mand skal kunne forsikre hende om, at affæren havde fundet sted uden at føle, at det ikke havde betydet noget for ham. Hun kunne forstå sådan noget og ville ikke afbryde kontakten med det samme. “Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at kvaliteten af ​​et forhold ved livets afslutning kun kan læses ud fra følgende sætning: ‘Vi har altid været tro mod hinanden,’ sagde moderatoren.

Vis dem ALDRIG til dine børn!

Hvorfor Barbara aldrig ville vise sine børn, fortalte hun “BUNTE”: “Kender du familierne til nogle kendte mennesker i Tyskland? Ingen! Derfor gør jeg det ligesom alle andre. Det er ikke så usædvanligt.”

Schönebergeren ville gerne have flere børn, som hun engang sagde til “BUNTE”: “Med mit job er det helt fantastisk, men meningen med mit liv er børn. Hvis jeg var startet tidligere, havde jeg helt sikkert fået flere børn. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x