Mega nyheder til alle fans

Siden 2021 har Giovanni Zarrella budt store stjerner og starlets velkommen på scenen i sit eget ZDF-show. Hans fans kan også se frem til nye udgaver af “Giovanni Zarrella Show” i år.

Men der vil være en helt særlig overraskelse i 2024. For første gang vil der være et ekstra show, dvs. fem i stedet for fire udgaver. Entertaineren annoncerer selv den store nyhed på Instagram.

“Die Giovanni Zarrella Show” med femte udgave i 2024

“Fire gange om året er ‘The Giovanni Zarrella Show’ ikke nok for dig? Kan du bare ikke få nok af Giovanni & jeres stjerner, så denne gang tænder vi op for kameraerne for 5. gang,” skriver Giovanni Zarrella glad i et nyligt Instagram-opslag.

Sikke en god nyhed – det synes hans fans også. Der er allerede nogle detaljer om de kommende udgaver: Et liveshow vil finde sted i Baden-Arena i Offenburg lørdag den 4. maj fra kl. 20.15. Tirsdag den 7. maj vil endnu et show blive optaget til senere udsendelse. Udsendelsesdatoen for dette er dog endnu ikke kendt.

Hvis man vil være med til live-showet eller optagelsen i maj 2024, skal man dog være lidt heldig, for der bliver trukket lod om billetter. Fans kan registrere sig her, for at deltage i lodtrækningen fra den 20. marts til den 24. marts.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse