Med “Basta, Basta” bringer Giovanni Zarella en single på markedet som en hyldest til Helene Fischer

Foto: (c) Boris Breuer

Med denne hyldest bukker Giovanni musikalt over for Helene Fischer og forvandler sit uforglemmelige hit “Ich will immer wieder dieses Fieber spür’n (Jeg vil altid føle denne feber)” med kørende beats i et 100% moderne Italo-Dance hit.

Efter den sensationelle succes med sit tredobbelte guldalbum “La vita èbella” erobrede Giovanni Zarrella toppen af ​​hitlisterne som soloartist for første gang i foråret 2021 med sit andet album “CIAO!” Og steg direkte til nummer 1 i album hitlister i Tyskland og Østrig og på andenpladsen i Schweiz. I Østrig har Giovanni netop modtaget en platinpris for “La vita è bella”.

Med singlen “BASTA! BASTA! ”, frigiver Giovanni Zarrella nu endnu et højdepunkt fra sit succesrige album“ CIAO! ”:

Til det andet soloalbum “CIAO!” Dykker Giovanni Zarrella også dybt ned i den nylige tyske musikhistorie og sender udvalgte pop- og schlager-hits, alle personlige favoritter af den 43-årige med meget følsomhed og know-how fra hans producent Christian Geller (Thomas Anders & Florian Silbereisen, Eloy de Jong,) på sproget i hans forældres hus: Sådan lyder Giovannis elektrificerende, 100% smitsomme og autentiske Italo Pop 2021-look-up.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse