Matthias Reims far død: Hvordan har han det nu?

Matthias Reim sørger over sin fars død som skete et par dage før Giovanni Zarrellas liveshow. Reim aflyste sin optræden. Schlager.de ved, hvordan Reim har det. Fans var skuffede og undrede sig over, hvad der lå bag hans aflysning. Der er endnu ikke kommet en officiel forklaring. Schlager.de kendte dog årsagen til aflysningen …

Matthias Reim – Hans eks, Michelle, vikarierede for ham

Et par dage tidligere var det blevet kendt, at Matthias Reim måtte sørge over sin fars, Georg Friedrich Reims død. Han var gået bort i en alder af 94 år. Det er forståeligt, at Matthias Reim i sin sorg følte sig mentalt ude af stand til at optræde foran et millionpublikum. Det har Schlager.de nu erfaret fra hans management. “Det er bestemt forståeligt, at Matthias er berørt af sin fars død. Nu har han brug for noget tid for sig selv.” fortsatte de.

Der er en tid til glæde, og der er en tid til at sørge. Så meget desto mere bemærkelsesværdigt var det, at hans ekskone, Michelle, med kort varsel vikarierede for Matthias Reim. Michelle havde annonceret sit karrierestop i det sidste Florian Silbereisen-show.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse