Matthias Reim: Stort ubehag med sønnen Julian

Schlagerstjernen Matthias Reim og hans søn Julian afslørede ved Wörthersee-søen, at de faktisk har været skøre over det i mange år. Moderator Barbara Schöneberger fik mændene til at tale.

Matthias Reim: Han kan ikke tilgive sin søn for det. Endelig, i weekenden, Barbara Schöneberger og Alfons Haider bød gæster velkommen efter en lang “Corona-tørke” – til deres program “Sommer, See und Stars – Stars am Wörthersee” på MDR og ORF.

Herunder Matthias Reim, Nick P., Jeannette Biedermann, Alvaro Soler, Melissa Naschenweng og Reim-Filius Julian. I det bedste vejr var stemningen mere end sprudlende og glad – i det mindste var det sådan, det så ud. For da Matthias Reim og hans søn Julian blev bragt i samtale af moderatorduoen Schöneberger og Haider efter deres optræden, snakkede far og søn opm deres gamle fejde.

Barbara Schöneberger startede elskværdig og lykønskede 63-åringen med hans succesrige søn: “God musik, god søn – ikke? Som Matthias Reim svarede blankt: “God søn? Vi har kendt hinanden i 25 år. Jeg kan ikke altid skriver under på det, men det meste af tiden kan jeg.” Det siger sig selv, at co-moderator Alfons Haider fulgte op:

”Hvad har været din største udfordring indtil videre? Nu afbrød den 25-årige Julian galant sin far og sagde i en ildevarslende tone: ”Det vil jeg gerne svare på. Det er stadig et meget følsomt emne.”

Julian Reim: Han indrømmer sin største synd foran kameraet – Derefter tilstod den unge stjerne sin værste ungdomssynd, som han nogensinde havde begået, og er tilsyneladende stadig et stort emne i Reim-huset den dag i dag.

“Jeg tror, ​​jeg stjal alle dine sokker en gang.” Og forklarede derefter Alfons Haider, at han simpelthen var for doven til at vaske sine egne sokker. Det må have været Julians selvtilfredse tone, fordi Papa Matthias langsomt kogte op. Du kunne bogstaveligt talt mærke spændingen i luften.

Så brød Matthias Reim ud: “Det er nok!” Til sidst ledte han efter alle fra de nederste skuffer og lagde et 25 meter spor fuld af sokker. “Jeg tog et billede af det og skrev under det: Tager du pis på mig?”

Vil Matthias nogensinde tilgive sin søn?

Søn Julian var nødt til at modstå at grine – for papa Matthias har tilsyneladende ikke overvundet sokke-problemet den dag i dag.

Moderator Barbara Schöneberger, selv husmor og mor til 2 børn, burde bestemt kende emnet for orden og tog Julian under moderens beskyttelse, ved at distrahere Matthias Reim fra emnet og stille spørgsmål: “Passer det, vil du købe et hus ved Wörthersee-søen?” Reim bekræftede ønsket, men påpegede, at han først skulle skrive “mindst tyve ‘Verdammt, Ich lieb‘ Dich” sange for at have råd til det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse