Matthias Reim: Sjælden privat indsigt!

Foto: mdr/rbb

Med sin nuværende single “Eiskalt” er Matthias Reim landet på nr. 1 på Top100 hitlisten. I øvrigt er sangen en lille smag på hans nye album “MR20”, som han vil udgive i efteråret. Schlagerstjernen arbejder i øjeblikket på det og arbejder på det som vanvittigt i hans studio, og man fik udelukkende lov til at se bag kulisserne …

Hvordan ser det ud i optagestudiet hos Matthias Reim? Hvordan er schlagerstjernen egentlig, når han ikke er på scenen? Med hvilken teknik redigerer han nye sange? Disse og andre spørgsmål stilles ofte af fans af Matthias Reim. Nu er der svaret. I en video af sangskriveren og musikproducenten Tim Peters lærer vi nu Matthias Reim at kende, som vi aldrig har set ham før.

Her oplever du Matthias Reim som privat som aldrig før. Videoen er et meget privat indsigt i produktionen af Matze og hans team. Du kan se musikeren meget koncentreret, synge, grine, hans hår også skålet – vidunderligt, autentisk, sympatisk!

I øvrigt skrev Tim Peters ikke bare tekster til Matthias Reim: Selv Semino Rossi, Feuerherz, Michelle, Bernhard Brink, Stefan Mross og mange flere skylder ham det ene eller det andet hit. For øvrig vil Tim snart starte for sig selv som sanger. Megatalent har den rette fornemmelse for gode sange, og det rapporterer vi selvfølgelig her.

Vi er nysgerrige og ønsker dig stor succes!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse