Matthias Reim: Mærkeligt ritual efter arbejde

Matthias Reim er ikke kun sanger, han arbejder også meget som producent i studiet. Ud over sine egne sange er han også ansvarlig for Christin Starks musik. Efter hver dag i studiet opretholder han et meget specielt ritual, som han ser frem til igen og igen …

Matthias Reim slapper af i boblebadet – Siden begyndelsen af ​​coronapandemien har Matthias Reim været stille. Du har set ham i nogle tv-shows, han er ikke rigtig aktiv på sociale medier.

Han kan ikke leve af sit yndlings job, sceneoptræden, i øjeblikket. Derfor har han tid nok til at afsætte sig til studiearbejde. I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslørede han, hvordan hans aften ser ud: ”Om aftenen er god til sport, og sent på aftenen er god til en øl fra køleskabet. Det er noget, jeg kan lide at gøre, når det hele er gjort. Når jeg kommer ud af studiet, når jeg lytter igen … Så når det er efter arbejde for mig, virkelig med hjernearbejde, så ser jeg altid frem til det øjeblik, hvor jeg – det er en kult for mig. Jeg kommer ud af studiet, så går jeg ned til første sal. Så går jeg til boblebadet, så svømmer jeg. ”

Matthias Reim: “Jeg har et godt køleskab”

På spørgsmålet om, hvorvidt Matthias Reim er nøgen, svarer han med et smil: “Ja!” Efter hans pause i vandet fortsætter afslapnings programmet: ”Så tager jeg et bad og så lukker jeg butikken. Og så går jeg ovenpå, og der har jeg et køleskab. Mine øl er derinde, og så ser jeg frem til øjeblikket – klokken er elleve – jeg åbner den, iskold øl. Ja så tager jeg min I-Pad eller går til min computer og spiller og drikker en øl.” – Nå det lyder som en vidunderlig afslappet aften …

Dette ritual har en lang tradition for Matthias Reim.

Han beskriver det selv som følger i podcasten: “Men dette er virkelig et sådant kult øjeblik, som jeg nyde.” Efter morgenmaden går Matthias Reim direkte til studiet, indtil han slutter arbejdet et eller andet tidspunkt om aftenen.

Men de, der belønner sig selv på en så afslappet måde i slutningen af ​​dagen, er helt sikkert utrolige kreative på arbejdspladsen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse