Matthias Reim: Han snakker om døden

Sidste år måtte musikeren Matthias Reim kæmpe med mange helbredsproblemer. I dag har han det bedre igen. Men de energiforladte måneder er ikke gået så let forbi “Verdammt, ich lieb’ dich”-sangeren, der tænkte han meget – også over døden …

Matthias Reim: “Jeg vil dø som Udo Jürgens”.

Den 65-årige, der blev far igen sidste år, afslørede over for “BILD”: “Jeg vil gerne dø som Udo Jürgens.” Udo Jürgens døde pludseligt den 21. december 2014 under en vandretur i Schweiz. I en alder af 80 år blev han erklæret død af hjertesvigt på hospitalet i Münsterlingen. Et chok for hans familie og hans fans den dag i dag. Men at forlade denne verden uden smerte og lidelse er også Matthias Reims ønske. Men ikke under en tur i naturen: “At bare falde ned og forsvinde på min mest succesfulde turné.”

Matthias ønsker at leve til 106 år

Han nyder stadig livet, føler sig fysisk i form og er kommet sig igen. Han siger: “Jeg vil gerne leve, så jeg bliver mindst 106 år som min bedstemor.” Derfor skulle han være mere opmærksom på sit helbred i fremtiden, fordi han i de seneste år skødesløst har ignoreret sin krops advarselstegn gang på gang.

Allerede i 2015 led han af en alvorlig hjertemuskelbetændelse på grund af en influenza, som han havde fået, og sidste år måtte han igen kæmpe mod en forkølelse, der havde bredt sig. Desuden blev han diagnosticeret med udbrændthed. Det er ikke en leg for børn! Han tillod sig ikke en pause, fordi: “Jeg ville ikke skuffe mit publikum.” I dag ved han, at intet er vigtigere end sundhed. Efter sin bedring sagde han selv: “Det var en lang vej tilbage.” Forhåbentlig har han nu lært af fortiden.

Hans kone tog sig rørende af ham

Heldigvis har han sin kone Christin Stark ved sin side. Den nye “Schlager des Monats”-vært tog sig rørende af sin datter Zoes far. Hun aflyste endda sin egen turné for at være der for ham. Den 33-årige afslørede i oktober 2022: “En lang forberedelse til en turné og selve turnéen medfører konsekvensen af, at man ikke kan være hjemme. Men det er præcis der, der er brug for mig i øjeblikket.” Matthias Reim ved i dag mere end nogensinde før, at han absolut skal passe på sig selv – så hans børn og hans elskede hustru vil have ham i lang tid fremover.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse