Matthias Reim: Dette er den første sang af sønnen Julian Reim

Foto: Julian Reim Facebook / SonyMusic

Der er musik i denne familie: Matthias Reims søn Julian udgiver sin første single “Grau”. For næsten ni år siden hjalp den 13-årige overraskende sin far Matthias under en optræden i showet “Willkommen bei Carmen Nebel” og præsenterede offentligt sit musikalske talent for første gang.

Allerede i programmet kunne man gætte, at Julian havde det, der skal til for at følge en professionel musikeres sti og faktisk er blevet ham fra nu en etableret sangskriver. I løbet af sin tid som studerende komponerede han blandt andet hiten “Die Leichtigkeit des Seins” til sin far.

Matthias Reims søn Julian Reim

At tage karrierevejen som solo i 2019 er det næste skridt for ham. Men den 22-åringe tog en pause efter eksamen for at implementere sine ideer i studierne til Team 33 på Mallorca. Med hans sang “Grau” får du det første indtryk af musikerens kreative arbejde.

Matthias Reims datter Marie-Louise Reim har også travlt med at debutere som solo-musiker. Der vokser et rigtig musikerdynasti op!

“Grau” af Julian Reim frigives den 6. september som single. Herunder kan du se og høre  sønnen af Matthias Reim med “Grau” ved en optræden i „ZDF-Fernsehgarten“:

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse