Julian Reim: Vandt den sidste plads til Schlagerbooom

Foto: Julian Reim Facebook / SonyMusic

For ham er showverdenen ikke længere grå! Julian Reim tog sin chance i Leipzig og vandt den sidste kunstnerbillet til det berømte “Schlagerbooom” med Florian Silbereisen.

Han gjorde det. Virkelig – helt uden hans fremtrædende far Matthias Reim. Hans søn Julian Reim har allerede opnået de første priser med schlager-singlen “Grey”.

Som nykommer har han musikalsk kæmpet og vundet den sidste kunstnerbillet sammen med nykommer Marina Marx og de mere etablerede unge kunstnere Julian David og Linda Hesse.

”Det er utroligt surrealistisk. Jeg er så glad. Jeg håbede bare, at jeg ville vinde, og nu er jeg så glad for, at det fortsætter i Dortmund. Jeg er stadig en nykommer “, siger Julian Reim bagefter i et interview med Florian Silbereisen.

Den 2. november vil han være foran 12.000 tilskuere i Dortmund Westfalenhalle og millioner af tv-seere sammen med mange store stjerner som: Andrea Berg, Andreas Gabalier, Kerstin Ott, Roland Kaiser, Maite Kelly, Howard Carpendale, Giovanni Zarrella, Marianne Rosenberg, Oli P., Kelly Family.

”Julian er forfriskende åben, det er ærligt, intet afgjort. Det inspirerede os alle og også publikum. Han har en så moderne, sprød måde at synge sin sang på. Det vil også være godt for Schlagerbooom” siger en henrykt Giovanni Zarrella.

Og Schlagerbooom-værten Florian Silbereisen roser ægteheden af denne unge kunstner: “Hans bevægelser på scenen løs fra hoften, ser ikke ud som om han har øvet det foran spejlet.”

Schlagerbooom, det er ren adrenalin også for Florian Silbereisen. Bestemt også for Julian Reim, der kan fejre sin fødselsdag efter showet. En skorpion, og det siges jo, de er kreative og enormt ambitiøse …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse