Matthias Reim: Bryllupshvisker

Foto: Mathias Reim / Mischa Lorenz

Matthias Reim (63) og hans partner Christin Stark (31) har ikke været set sammen offentligt i flere måneder. I talrige medier mistænkes det nu, at der er en krise i forholdet. Det er den eneste måde, som mange kan forklare afstanden, som de to tager fra hinanden. Dirk Hentschel fra Freizeitwoche ser det hele lidt anderledes. I et interview med Schlager Radio taler chefredaktør endda om et bryllup, når det kommer til Matthias Reim og Christin Stark.

Når det kommer til relationer og bryllupper, har Matthias Reim helt sikkert den største erfaring. “Verdammt ich lieb Dich” Sangeren har været gift tre gange og har i alt seks børn med fem koner. ”Matthias Reim har længe talt imod endnu et bryllup,” siger Dirk Hentschel fra “Freizeitwoche”. “Men i et stykke tid har han nu talt om, at han godt kunne forestille sig et ægteskab igen.”

Hentschel mistænker også, at Reim giver efter i sin hårde opførsel for igen at binde sin Christin tættere på sig selv. Fordi de ifølge Hentschel for nylig har vist sig at være lidt “pikante” på sociale medier og har modtaget masser  af opmuntring til deres opslag. Giver Matthias Reim efter, fordi han er bange for at miste sin Christin?

Hentschel er dog overbevist om, at de to er et godt match: “Jeg oplevede de to sammen som et godt team, der supplerede hinanden fagligt og personligt,” forklarer Dirk Henschel. Han havde indtryk af, at begge ville have et forhold på lige fod.

Da han blev spurgt, hvilken af ​​de to der ville være mere knyttet til den anden, svarede Dirk Hentschel i Schlager -radiointerviewet: “Under alle omstændigheder Christin Stark til Matthias Reim”.

Kilde: Schlagerradio.de

Det skal du læse