Matthias Reim: 10 fakta

Foto: Semmel.de

Matthias Reim er et gammelt jern i schlager musikkens verden. I flere årtier har han været en integreret del af vores musikindustri.

Selvom den 62-årige konstant er i rampelyset, er der et par mærkelige/sjove fakta om ham. Vidste du?

Fakta nr. 1: “Verdammt, ich lieb’ Dich” Denne sang bliver betragtet som en af ​​de mest succesrige titler i historien, i de tyske schlager hitlister: I 16 uger blev “Verdammt, ich lieb’ Dich” ikke skubbet fra toppen af ​​hitlisterne. En rekord! Men nu kommer en information, der måske kan overraske nogle musikfans: Sangen var faktisk beregnet til Bernhard Brink. ”Dengang spillede Matthias “100 Millionen Volt” for mig, og jeg vidste med det samme, at det var et mega-hit. For mig var sangen for moderne på det tidspunkt, det var mere passende for en ond fyr med kradsende stemme” sagde Bernhard og Matthias Reim svarede til nøjagtigt dette billede. Det er derfor, Bernhard Brink fortsætter med at henvise til sidstnævnte som “min protektor” den dag i dag.

Fakta nr.2: I 1980’erne – kort før hans vokale gennembrud – arbejdede Matthias Reim som producent. Han skrev sange til Jürgen Drews, Roy Black og Tina York. For sidstnævnte siges han at have komponeret sangene “Das Haus am Meer” og “Gino”.

Fakta nr. 3: I 2018 viede han sig til skuespil og stod foran kameraet omkring Bodensøen. Han stod også foran kameraet til kriminalserien “Schatten über dem Bodensee”, hvor han spillede en bådsejer, der tager en afpresser om bord, som tidligere var sprunget ud i søen fra en katamaran.

Fakta nr.4: Efter eksamen fra gymnasiet flyttede Matthias Reim til Göttingen, hvor han ønskede at studere engelsk og tysk. Men musikken afledte ham fra hans akademiske bestræbelser. Resultatet: han afbrød sine studier.

Fakta nr. 5: Professionelt tager Matthias Reim en helt anden retning end sin far. Han var direktør for en grundskole i Homberg, Hesse. Forhåbentlig måtte Matthias aldrig sidde efter!

Fakta nr. 6: Indtil for fem år siden troede Matthias Reim, at han havde fem børn – inklusive Schlager-tilflytterne Marie og Julian Reim. Men så brast den store faderskabsbombe: Han har et sjette barn, som han ikke vidste noget om. Hendes navn: Claudia, hendes alder da: 40! En tilfældig blodprøve afslørede, at Claudias far ikke er hendes far. Efter at hendes mor skulle have tilstået, at Matthias Reim er Claudias biologiske far, siges Matthis straks at have mødt sin “nye” datter. I et interview med “BILD” sagde han: “Når jeg læser mailen, hjertebanken. Jeg inviterede Claudia til mit hjem. Pludselig var hun ved min dør, og da jeg så ind i de blå øjne, vidste jeg, at jeg ikke havde brug for en faderskabstest. Jeg omfavnede Claudia og sagde: Velkommen til mit store hjerte og min store familie! ”

Fakta nr. 7: Matthias Reim er ikke kun kendt for sangen “Verdammt, ich lieb’ Dich” – Historien om hans personlige konkurs skrev også overskrifterne. I alt skulle han have haft næsten 13 millioner euro i gæld. Ifølge en “BILD” -rapport hjalp Reims bror schlagerstjernen med gældslettelse. ”Christoph købte mig ud af bankerne,” sagde han på det tidspunkt. Og det skulle ikke have været Christophs eneste heroiske gerning: Han købte sin berømte bror en grund på Mallorca og hjalp ham med at bygge et drømmehus. En rørende gestus!

Fakta nr. 8: Vi har ofte været nødt til at se, at Matthias Reims krop ikke altid spiller sammen. I 2015 måtte “Matze” tage en pause i flere uger på grund af en hjertesygdom. Et par måneder senere måtte den indfødte fra Hesse endda annullere et tv-optræden. Midt på scenen fik han et kredsløbssvigt.

Fakta 9: Dette eventyr gik hurtigt galt! Matthias Reim bor ved Bodensøen – og der er det en god idé at prøve tempofyldt vandsport. Ikke før sagt: gjort for et par år siden turde han waterboard. “Det gik meget godt i tre minutter, så kom en stor båd-bølge, og jeg rev min skinneben rigtig dybt,” sagde Reim fra “Augsburger Allgemeine Zeitung”. Av!

Fakta nr. 10: Den sidste fakta har et julemæssigt præg. For et par år siden dækkede Matthias Reim en meget speciel sang: Den klassiske “Last Christmas”, som George Michael blev verdensberømt med. Reims-version kaldet “Letzte Weihnacht” får dig til at få kanelstjerner, gløgg og besindighed!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse