Marie Wegener i sexet badedragt: Fans får en forsmag på sommeren

Året er 2018, og en ung kvinde fra Duisburg, kun 16 år gammel, vinder RTL’s casting-show “Deutschland sucht den Superstar”. Marie Wegener, som den unge kvinde hedder, vandt 100.000 euro og en pladekontrakt. Hendes album “Königlich” blev nummer syv på hitlisten.

Marie Wegener har endnu ikke været i stand til at gentage en lignende musikalsk succes. Men den indfødte Duisburger fortsætter med at lave musik. “Jeg studerer musik, og min anden uddannelse i musikmanagement starter i oktober. Jeg gør det simpelthen for min egen skyld, for at videreuddanne mig og for at have en back-up. Mit fokus er stadig på musikken. Jeg tror, at det altid betaler sig i sidste ende at holde fast i noget,” afslørede Wegener i et interview med “Der Westen” i 2023.

Marie Wegeners sexet sommerbillede

Sangerinden har også stor succes på de sociale medier. Blandt andet fordi den 22-årige ved, hvad hendes følgere vil have. Musikvideoer veksler med sexede snapshots på Maries Instagram-profil. Det seneste billede viser for eksempel Marie i en sexet badedragt, der afslører hendes mave. Fansene elsker billedet.

“Du er sådan en smuk kvinde og en fantastisk sanger,” lyder en af kommentarerne. Eller: “Wow, virkelig sådan et smukt billede af dig, kære Marie.” Og Marie ser frem til sommeren med dette sexede snapshot. Selvom der stadig er lidt tid til den.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse