Marie Wegener: Dette øjeblik ændrede hendes liv for evigt

Foto: Marie Wegener / Mischa

Marie Wegener gennemgår i øjeblikket turbulente uger. På trods af coronapandemien skal blondinen stå over for nogle nye udfordringer. Et specielt øjeblik ændrede hendes liv for evigt!

Schlagerstjernen Marie Wegener lider af pandemien ligesom mange andre kunstnere.mIngen optrædener, ingen personlig kontakt med fans og usikkerheden, når denne galskab endelig slutter, plager hele branchen.mMen Marie er ikke modløs og bruger tiden til meget vigtige projekter.

Den Duisburg-indfødte arbejder ikke kun på et nyt album – hun bryder nu ny grund. Marie Wegener har studeret musik online i et par uger. Derudover er hun i lære i Berlin for at forbedre sig inden for områderne dans, sang og kontraktforhandlinger i den hårde musikindustri.

Marie Wegener: Endelig har hun sit kort!

Og ikke kun det: Marie Wegener bestod også sit kørekort – et øjeblik, der helt sikkert har ændret hendes liv for evigt. I sin Instagram-historie fortæller DSDS-vinderen i 2018 med glæde: ”Jeg havde min køreprøve i morges (…). Jeg er så glad og glad for endelig at have bestået mit kørekort.”

Tillykke, kære Marie! Duisburg kan nu se frem til en ny trafikant!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse