Marie Wegener er ikke til at kende

I en alder af kun 16 år vinder Marie Wegener RTL’s casting-show “Deutschland sucht den Superstar”. Den 22-årige er nu en succesfuld sangerinde og en stjerne på de sociale medier. Marie Wegener har mere end 100.000 følgere på Instagram. Og hun har en helt særlig overraskelse til dem …

For Marie Wegener har fået et nyt look. I et Instagram-opslag præsenterer hun en ny frisure, der er langt fra hendes typiske rødbrune frisure. Hun poserer foran kameraet i platinblond og med iøjnefaldende makeup. En stilændring, der skaber irritation blandt fans.

Marie Wegeners typeskift deler vandene blandt fansene

Sammen med billederne spørger den tidligere “Deutschland sucht den Superstar”-vinder sine følgere: “Look 1 eller Look 2?” Et spørgsmål, der deler fansens meninger. “Jeg kan bedst lide den naturlige Marie” eller “Look 1”, er mange af hendes Instagram-følgere enige om. Andre er begejstrede og kommenterer med “Overdrevent smuk” eller “Du ser fortryllende ud”.


(Klik på den lille pil i højre side af billede)

Marie Wegener afslører årsagen til sit nye look

Men hvad er grunden til, at “DSDS”-stjernen Marie Wegener har skiftet stil? “Vi tog bare billeder med en paryk!” afslører hun hemmeligheden bag sin forandring i en Instagram-story. Overraskende nok ser sangerinden ud til at elske det blonde look til sit fotoshoot. “Give it to me!” udbryder hun euforisk i historien og er meget glad for sin nye frisure. Vil hun vælge et nyt look i fremtiden? Hvem ved, med så meget entusiasme kan hendes fans måske alligevel se frem til en stilændring fra Marie Wegener.

Hvad er din favorit: Look 1 eller Look 2? (Svar gerne i kommentar på Facebook)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse