Marie Wegener: Afslutter hun sin karriere?

Foto: Marie Wegener / mischa

Corona-pandemien giver musikindustrien en hård tid. Mange kunstnere spekulerer på, hvordan deres karriere skal gå videre. Marie Wegener er en af ​​dem.

Tilsyneladende har hun nu en plan B i lommen.Afstår hun sin karriere for dette? Schlager.de har snakket med Marie.

Hej Marie. Hvad har du fået lov til at lave indtil videre i Corona-perioden?

”Faktisk meget – jeg har skrevet nye tekster og musik til det nye album med mit team. Derfor har jeg været i studiet et par gange. Jeg tilbragte også meget tid med min familie – og oven i købet kunne jeg næsten afslutte mit kørekort. Hvad du næppe tror på: Jeg havde endda en optræden i løbet af den tid, heeeey en ny plade. Siger hun grinende”

Hvornår kan dine fans forvente det nye album, og hvad kan de forvente?

”Det er svært at sige. Nogle ting er næsten klar. Men studiet og holdet er i øjeblikket i Holland, hvor jeg i øjeblikket ikke kan tage til grund af Corona. Jeg kan ikke fortælle dig så meget om albummet endnu – Men det bliver mere moderne og meget dansebart.”

Den 6. april begynder du faktisk at studere musik online. Hvad vil du lære der, og hvorfor har du brug for det?

“I løbet af mine studier lærer jeg de vigtigste ting om musik: Tekster, arrangementer, produktion og læse noder. Det vil være meget omfattende. Med mine studier vil jeg gerne skabe en anden grundpille for mig selv. På den måde kan jeg gå andre veje i musikbranchen senere, hvis min sangkarriere ikke går godt længere.”

Derudover starter du også i en læreplads i Berlin. Fortæl os mere

”Hver uge rejser jeg til Berlin et par dage. Der får jeg lektioner i dans, sang og forretning. Sidstnævnte område er meget vigtigt for mig. Jeg lærer alt om finans og skat her. Det hjælper mig også med at forstå, hvad jeg skal overveje, når jeg forhandler kontrakter i musikbranchen. For eksempel kan jeg også sige noget.”

Savner du dine fans og optrædelserne?

“Ja meget. Uden optræden og fans mangler der meget. En tv-optræden helt uden publikum er heller ikke den rigtige ting. Jeg ser virkelig frem til at være på scenen igen og synge de nye sange med mine fans.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse