Marie Wegener: Hvad skete der med hende?!

Billede: Agentur TexTour   – Marie Wegener feb 2019

Hun var sandsynligvis den sødeste vinder af “Deutschland sucht den Superstar” og i en alder af 16 er hun endda den yngste. Men Marie Wegener ser ikke længere ung og sød ud, når du ser på de seneste indlæg på hendes Instagram-kanal!

Stor forandring frem til idag. Blond, piget og utrolig elskelig, sådan har Marie Wegener været kendt siden sit gennembrud i 2018 ved “Deutschland sucht den Superstar”. Men der er ikke meget tilbage af det nu, for hun ser ud til at udvikle sig fra pigen ved siden af ​​til en vamp!

Marie Wegener er ikke længere den søde lille pige. Et nylig billede på hendes Instagram-kanal afslører: Marie har ændret sig meget i en alder af 19 år. Med make-up og et nervøst blik ser hun ind i kameraet. Hendes tøjstil er heller ikke så flot som den var tilbage i 2018, da hun vandt “DSDS” med 64 procent af stemmerne.

Selv Marie må indrømme i kommentaren til billedet: “Jeg kan forestille mig, at nogle nu skriver: du ser så anderledes ud! Og ja, det er rigtigt, med make-up ser du anderledes ud end uden! “

På grund af bare makeup …

Selvom hun bebrejder makeuppen:  Hvis du ser på gamle fotos på hendes Instagram-profil, bliver det hurtigt klart, hvor meget Marie Wegener har ændret sig i de seneste måneder. Hendes naturlighed har givet plads til et sexet look, der kan lide at lege med skolepigeklichéen. Den 19-årige kan nu få det sexede udseende fra FF.  Er showbusiness en dårlig indflydelse på dig?

Hendes fans synes, det er fantastisk

Under alle omstændigheder synes hendes fans at kunne lide det nye look, Marie Wegener modtager gode kommentarer til sit foto uden undtagelse.

En fan efterlader et par ord med forsigtighed: ”Hvor har du udviklet dig, galskab. Bliv stadig den gamle Marie i dit hjerte ”.

Én ting er sikkert: Musikbranchen har åbenbart (måtte) lade dem vokse op meget hurtigt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse