Maite Kelly ville ikke op på scenen!

Foto: Semmel.de / Jasmin Carla Pohlmann

Maite Kelly er efterspurgt som aldrig før. Warum hast Du nicht nein gesagt Lige siden hendes hit ”Warum hast Du nicht nein gesagt”, som hun sang med Roland Kaiser, er hun blevet en uundværlig del af scenen. Men det er præcis der, hvor hun aldrig rigtig ville gå op. I et interview med heute.at indrømmer Maite, at hun tidligere ville have foretrukket at undgå offentligheden. ”Jeg foretrak at være bag kulisserne og skrive for andre,” siger hun. “Ikke desto mindre blev livet ved med at smide mig på scenen og skubbe mig fremad.”

Om der er sceneskræk, stress eller bare at have en dårlig følelse foran mange mennesker, afslører Maite Kelly ikke nøjagtigt, derfor var det sådan et stykke tid, med den store scenes generthed.

Men nu kan hun nyde den store scene – hendes karriere har varet i over 30 år. Maite Kelly elsker også den storslåede indgang og den opmærksomhed, hun får.

Meget vigtigt for hende: Maite har nu fundet en måde at håndtere alt den travlhed og berømmelse, der følger med hendes job som en schlagerstjerne. For Maite var det en afgørende indsigt i mere sindsro at kaste hendes perfektionisme væk. ”Først måtte jeg lære at gøre tingene lette, at tillade mig selv at lave fejl,” forklarer hun.

Maite er i øjeblikket med i juryen for castingshowet “Deutschland sucht den Superstar”. Det kan ikke betvivles, om hun vil lade kandidaten slippe af sted med den ene eller den anden fejltagelse. For som jurymedlem er hun hård mod deltagerne og holder sig ikke tilbage med klar kritik.

Fordi Maite også ved, hvor hård musikbranchen kan være, at du skal arbejde hårdt for berømmelse og succes. Måske er det netop, hvad den første frygt for scenen bragte hende. Fordi hun måtte stå på den sammen med sin familie, da hun var en lille pige.

Kilde: Schlagerradio.de/RadioB2.de

RELATEREDE ARTIKLER