Maite Kelly & Giovanni Zarrella: Kan han helbrede hendes sårede sjæl?

En skulder at læne sig op ad, en soulmate, der kan lide hende, som hun er -.det er præcis den type person, som Maite Kelly har længtes efter, siden hun for fem år siden blev skilt fra sin mand Florent. “Jeg har brug for en mand, der holder mit hjerte, som har en god sjæl,” siger sangerinden.

En, der kan helbrede hendes sårede sjæl. Det faktum, at hun endnu ikke har fundet denne mand, syntes at genere Maite mere og mere på det seneste. Nogle gange virkede hun ekstremt hyperaktiv under sine optrædener, andre gange forvirret og tilbageholdende, og nogle gange bare meget, meget trist.

Men der er en, der tager sig af hende: Giovanni Zarrella. Han inviterer regelmæssigt Maite til sit tv-show, indspiller sangen “Keine Angst” (Vær ikke bange) sammen med hende og klemmer hende nogle gange hårdt, når han mærker, at hun har brug for det. Og Maite? Hun blomstrer op i hans nærvær, som hun ikke har gjort det i lang tid, hun virker glad og afslappet.

Giovanni er ikke den nye mand ved hendes side – han har trods alt været lykkelig gift med sin kone Jana Ina i 17 år. Men som ven er han uerstattelig for Maite i øjeblikket.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse