Maite Kelly fortæller om Kelly Family: “Min irske gryderet dampede under scenen”

Maite Kelly har været en succesfuld soloartist i schlagerverdenen i årevis. Hun udgav sit nye album “Nur Liebe” i marts 2024, en på trods af sin succes som popsanger glemmer hun aldrig sine rødder.

Maite Kelly husker sin tid hos Kelly Family

Som vi alle ved, fik hun sit musikalske gennembrud sammen med sin familie, Kelly Family. I 2007 udgav Maite Kelly sit første soloalbum “The Unofficial Album”. Og selv om hun nu kun optræder alene på koncertscenen, har hun gode minder om sin tid med Kelly Family.

Maite Kelly: “Vi havde ikke brug for en tågemaskine”

Frem for alt fordi hun altid havde en helt særlig opgave under forestillingerne med Kelly Family. “Jeg var ansvarlig for madlavningen. Min irske gryderet dampede under scenen. Vi havde ikke brug for en røgmaskine,” sagde hun for nylig til SWR. En hemmelighed, som burde more hendes fans. Især fordi Maite Kelly stadig elsker at lave mad, som hun afslørede over for avisen Kölner Stadt-Anzeiger for nogen tid siden. Måske er der stadig en frisk irsk gryderet under hendes egen scene i dag, som hun spiser med holdet i slutningen af sine koncerter.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x