Kerstin Ott & Maite Kelly: Sms’er midt om natten! Gad vide, hvad der står?

I et interview fortæller Maite Kelly begejstret om schlagermusikbranchen og den store familie, der altid hjælper hinanden. Men hun afslører også, at det ikke altid er klogt at stole på alle – fordi egne ideer nogle gange bliver stjålet! Undskyld mig?

Trist tilståelse

Når moren til tre taler om sit job i podcasten “Aber bitte mit Schlager”, kommer hun virkelig i ekstase. Hun har trods alt ikke kun fundet mange kolleger i branchen, men også mange venner. “Jeg tror, det er det, som mange udenforstående ikke kan forstå: Schlagerfamilien er en autentisk, tæt knyttet familie. Vi er som countryscenen i USA. Alle hjælper til, og vi er der virkelig for hinanden,” siger Maite Kelly.

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Hun er altid glad, når kolleger vil have hendes råd, som for eksempel Andrea Berg. Maite besøgte hende, fordi Andrea ville “dele sine nye idéer med en god ven”. Og så siger Maite noget, der får en til at spærre øjnene op: “Hun ved, at jeg aldrig ville stjæle en idé fra hende. Det er simpelthen loven hos os – hvilket ikke altid er tilfældet.” Moderator Julian David, som selv er schlagersanger, indskyder: “Desværre, nej.” Med andre ord: Det er ikke altid, at alle holder sig til denne aftale. Det er ikke til at tro!

Maite Kelly: “Det er helligt for mig”

Maite gør det klart, at sådan noget aldrig ville være en mulighed for hende, og at hendes venner og kolleger altid kan stole 100 procent på hende: “Det er helligt for mig.” Kerstin Ott har også før ønsket hendes mening – og hun hjalp gerne til: “Det er dejligt at få en sms fra Kerstin Ott klokken fire om morgenen, hvor der står: “Maite, jeg har en ny sang, hvad synes du?” Så vågner jeg op, lytter til den og siger: “Kerstin, det er fantastisk!”

Maite Kelly har formået at etablere sig – som sanger, sangskriver og børnebogsforfatter. Hendes kalender er fuld – så meget desto bedre, at hun stadig har lidt tid til venner og kolleger!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x