LINDA HESSE & MAXIMILIAN ARLAND „Ein Tag ohne dich“

Billede: Pool Position Management GmbH

Maximilian Arland fejrer sit 25-årige tv- og scenejubilæum. Derudover bringer entertaineren et ekstraordinært duetalbum på markedet. 25 af hans smukkeste sange fra de sidste 25 år sammen med 25 af hans yndlings kolleger.

Forud for årsdagen af albumet “25 år Maximilian Arland & Friends” er duetten “Ein Tag ohne dich” med Linda Hesse.

Allerede for få år siden landede Maximilian en rigtig radio hit-solo. Men sammen med Linda får sangen styrke igen. Gåsehuds balladen kommer under din hud og Lindas empatiske stemme passer perfekt med Maximilians. De to har med denne optagelse opnået en ekstrem nærhed og intimitet. Man har indtryk af at være lige der og oplever dette sårbare øjebliks førstehånds. Det handler om længsel, frygt og håb.

Det moderne schlager-pop arrangement giver lys og samtidig den fulde intensitet af en stor kærlighedssang – uden noget kitsch og blomstrer.

»Jeg er utroligt stolt af, at Linda synger en af mine yndlingssange i min karriere sammen med mig«, siger en glad Maximilian Arland. »Jeg har længe beundret Linda som en moderne og modig sanger, der har udviklet sin egen stil. «Linda Hesse afslører:» For mig har “Ein Tag ohne dich” altid været min favorit af Maximilian. Jeg blev straks forelsket i sangen og ideen om at synge den med ham. ”

Maximilian skrev “Ein Tag ohne dich” sammen med de succesrige forfattere Alexs White og Al King og vil blive udgivet den 5. april på Maximilian Arlands eget label milian media. Det komplette album med mange flere spændende duetter vil blive udgivet den 24. maj. På denne dag vil Maximilian Arland også være gæst på MDR talkshow “Riverboat”.

Det skal du læse