Maximilian Arland: Mysteriet om den forsvundne bror

Maximilian (40) og Hansi Arland (38) plejede at være uadskillelige. Som børn opdagede de verden sammen og tog på ture fulde af eventyr. De var også på scenen sammen med deres far Henry Arland (76), for eksempel ved “Internationalen Grand Prix der Volksmusik”. Men de tider er for længst forbi. Hansi er ikke blevet set i årevis, og ingen vidste hvorfor. Nu afslører Maximilian hemmeligheden om sin forsvundne bror.

Hans stemme bliver stille, og hans blågrå øjne virker triste. I et interview med NEUE POST fortæller Maximilian Arland om forandringen i forholdet til sin bror: “Hansi og jeg, vi var de bedste brødre”. Men det er nu fortid. Hansi har trukket sig helt tilbage fra offentlighedens søgelys. Han undgår den røde løber og tv.

I stedet driver Hansi sit eget pladestudie og tager sig kærligt af deres mor Dorothea (66), som bor i hans nabolag. Maximilian længes efter den tid, hvor han og hans lillebror stadig var tætte. Især i svære tider, som efter separationen fra sin ekskone, kunne han altid regne med Hansis støtte: “Når jeg var knust, gav han mig altid en stærk skulder …” Men de to ser kun hinanden sjældent nu, snarere sporadisk, hovedsageligt til jul og andre festligheder. Rollerne synes også at være byttet om: “Han plejede at være den livlige. Jeg var den konservative, der blev hjemme og blev gift tidligt. Og det har vendt sig fuldstændig. Nu rejser jeg verden rundt, har et anderledes liv i Berlin …”, siger Maximilian. Vi kan kun håbe, at de to aldrig mister hinanden af syne…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse