Maximilian Arland er skuffet over Florian Silbereisen – “Det er en stor skam”

Maximilan Arland har været i musikbranchen i over 30 år. Han er konferencier, sanger og entertainer. Han ser godt ud, er underholdende og meget talentfuld, også musikalsk. Gode forudsætninger for at optræde i et Florian Silbereisen-show. Men Maximilian er åbenbart ikke inviteret, og han virker ret skuffet over det…

Maximilian Arland er en rigtig entertainer. Han lever og elsker scenen, og da han i et interview med magasinet “von Frau zu Frau” blev spurgt, hvorfor han egentlig ikke er med i Florian Silbereisens shows, svarede han kort og godt: “Det spørger jeg også mig selv om fra tid til anden.”

Hans sidste optræden var for næsten fem år siden. “Jeg har stået på scenen i 30 år, og når man har nye sange, tilbyder man sig naturligvis til alle mulige programmer, og så spørger man sig selv, hvorfor man ikke bliver inviteret. Det er virkelig en skam,” siger Arland i interviewet med “von Frau zu Frau”.

Men han lader sig ikke slå ud af det: “Man har brug for en tyk hud og albuer i denne branche. Hvis man ikke har det, så er man malplaceret. Jeg er ikke en, der kæmper med albuerne, men jeg har en tyk hud. Jeg tager ikke alting personligt længere, selv om det selvfølgelig ender med at blive personligt.” Sikke en skuffelse. Alligevel er Arland og Silbereisen ret ens: begge er 42 år, begge er sangere, programledere og entertainere, begge har været i et langt forhold og har været single lige siden, begge ser godt ud … Er Flori bange for, at Maximilian skal overgå ham?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse