Maximilian Arland: Hvad sker der med den smukke kollega?

Foto: MDR/milian media/Royal Binion

Maximilian Arland fejrede sin 40-års fødselsdag i slutningen af ​​marts – var hun også der? Fans har længe ønsket at vide: Maximilian, hvad sker der med din smukke kollega? Fordi Maximilian og Linda Hesse (33) i øjeblikket bruger meget tid sammen. De to har kendt hinanden i lang tid, har sunget vidunderlige duetter som ”Ein Tag ohne dich” eller “Wenn du da bist” og haft følelsesladede sceneoptrædener.

Men de to er ikke kun forbundet professionelt, de er også tæt privat. Maximilian forklarede: ”Linda bor ikke langt væk. Vi har mødtes igen og igen i de sidste par måneder.” Og indrømmer endda: “Faktisk har ingen anden kollega fra schlagerbranchen været hjemme hos mig!” Det lyder som en meget speciel forbindelse, ikke?

Under den vanskelige ordenssituation i coronapandemien giver kunstnerne hinanden styrke og støtte: “Det meste af tiden prøver vi at opmuntre hinanden og give hinanden håb,” sagde Maximilian. Udover deres fælles passion for musik elsker de begge vandreture i naturen og dyr. Man ville ønske Maximilian, at han havde en ny dame ved sin side. Fordi i 2015 blev han og hans kone Andrea (38) skilt efter 16 års forhold. Mens hans eks er tilfreds med sin nye mand og fik et barn med ham, er Maxi officielt single – det eneste spørgsmål er, hvor meget længere …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse