Linda Hesse afslører faren til sit barn

I november offentliggjorde Linda Hesse uventet og helt ud af det blå sin graviditet, hun ønskede dog ikke at afsløre hvem faren er. Kun hans fornavn. Men nu synes hun ikke længere at ville skjule sin kæreste! På Instagram afslørede hun spontant, hvem hendes store kærlighed og frem for alt faren til hendes endnu ufødte barn er.

“Det er en ukompliceret og smuk graviditet. Jeg kan virkelig nyde det lige nu, at der vokser et nyt liv i mig. Jeg er så lykkelig lige nu,” afslørede Linda Hesse så sent som i november 2022 i et interview med “Superillu”.

En graviditetsmeddelelse, der ikke kunne have været mere overraskende, for i de foregående måneder var der blevet stille omkring den smukke blondine, både musikalsk og privat. Indtil da vidste ingen, at hun siden marts 2022 har haft en mand ved sin side, en mand ved navn Steffen. Og tilsyneladende skulle ingen vide, hvem denne mand var, for Linda har holdt ham hemmeligt. Indtil nu!

Linda Hesse: Han er far til mit barn

På sin Instagram-story lagde Linda et billede af sig selv i en trøje og jeans. Hun skrev: “Dine bukser er nu også mine bukser”. Det interessante er dog hendes link til en profil, der hedder “Steffen Graef” – tydeligvis hendes kæreste og far til hendes barn!

Fælles passion

Og de to synes at dele en passion for musik, for Steffen arbejder også i musikbranchen. Hvis man kigger på hans Instagram-profil, bliver det hurtigt klart: Steffen Graef ikke kun er guitarist, men også sangskriver. Og for ingen ringere stjerner end Max Giesinger og Johannes Oerding. Han skrev og producerede endda tre sange til sidstnævntes succesfulde album “Plan A”, som han stolt skrev.

Fra nul til 100

At de kun har været et par siden marts 2022 og allerede nu er ved at blive en familie er noget, som ikke kun Linda finder super, men Steffen er også glad for babyglæden, som hun stolt afslørede i “Superillu”: “Jeg er virkelig glad for det, og det er Steffen også. Jeg tror, at naturen har arrangeret det på den måde: Når man er forelsket, er man klar til alt. Og jeg er klar til at blive mor.” Det er endelig meningen, at det lille barn skal fødes til foråret. Om og hvor længe Linda Hesse vil tage fri, har hun endnu ikke afsløret …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse