Laver musik med venner

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Andy Borg inviterer dig tilbage til sin hyggelige vinbar: SWR-værten og sangeren glæder sig til en musikalsk aften i “Schlager-Spaß mit Andy Borg”. Sammen med sine gæster præsenterer han Schlager, folkemusik og de smukkeste evergreens fra flere årtier.

Han opretholder også mangeårige venskaber: Lørdag den 29. januar 2022, klokken 20.15 på SWR-tv, byder han blandt andre Carmen Nebel velkommen til showet. Sammen med Carmen ser han tilbage på hendes karriere – fra hendes begyndelse som tv-programomtaler til at være vært for store lørdagsudsendelser. Gæster omfatter Michael Morgan, Uwe Busse, Edith Prock, Hansy Vogt og Ricky King.

Endnu en udgave af “Schlager-Spaß mit Andy Borg” følger lørdag den 5. marts 2022 kl. 20.15 på SWR-tv. Gæster er så Peggy March, Julia Lindholm, Florian Fesl, Marc Marshall m.fl.

Hyggelig aften med musik med særlige gæster

Efter at han var en hyppig gæst i Carmen Nebels tv-shows, accepterer hun denne gang hans invitation og tager et kig på “Schlager-Spaß mit Andy Borg”.

Andy Borg: “Jeg glæder mig til min kære Carmen Nebel. “Ud over mine værdsætte musikalske gæster som Edith Prock, Michael Morgan, Uwe Busse og Ricky King, så glæder jeg mig til min veninde Carmen Nebel,” siger Andy Borg. Og videre: “Hun bad mig fortælle dig: Bare rolig, selvfølgelig synger hun ikke. Vi lytter til musik og hygger os med at snakke i vinbaren – som hver gang vi ses, og som det er tilfældet med Schlager-Spaß, når gode venner mødes til en aften, mindes og laver musik. Hendes besøg “er en kompliment for showet og et tegn på venskab for mig,” siger Andy Borg yderligere.

Udsendelserne på tv

“Schlager-Spaß mit Andy Borg”, 29. januar 2022, 20:15, SWR-tv

“Schlager-Spaß mit Andy Borg”, 5. marts 2022, 20:15, SWR-tv

Det skal du læse