Laura Müller: Voldsom tynd til TV-Bryllup

Billede: Michael Wendler Instagram

En “kritisk livsbegivenhed” er, hvad sociologer kalder et bryllup. Det siger sig selv, at alt skal være perfekt ved en så vigtig begivenhed! Kjolen, frisuren – og selvfølgelig figuren. Når alt kommer til alt, er alles øjne primært rettet på bruden.

For Laura på 19 år burde det endda være et par millioner øjne, for når hun siger ja til sin “kæreste” Michael på 47 efter registeringskontoret i kirken i august, så vil tv’et være der og sende live!

Der er selvfølgelig meget pres på at opbygge det. Og for Laura er der kun et mål: Hun vil virkelig tabe sig! Ja, du læste det rigtigt: Kvinden med den veldrejede krop har fundet et par overskydende gram et eller andet sted, som angiveligt har samlet sig siden hendes svedige deltagelse i “Let’s Dance”.

Og de er nødt til at forsvinde nu og hurtigt. Ved hjælp af den såkaldte keto-diæt vil Laura nu komme ned i vægt, hvilket betyder: nul kulhydrater, kun sunde fedtstoffer – og masser af grøntsager. ”Jeg vil gøre dette nu,” siger Laura brændende.

Hendes plan: “Jeg planlægger at prøve i syv dage, og hvis jeg klarer det, skal jeg gøre det i 14 dage.” Siden da har den fremtidige brud flittigt delt sine succeser via Instagram.

Hun føler sig allerede slankere, skriver hun. Og: “I dag spiste jeg kun syv æg!” Phew, det lyder hverken lækkert eller sundt, gør det ikke? “Syv æg om dagen er faktisk en smule voldsomt,” bekræfter ernæringsekspert Daniela Laubinger i InTouch Talk.

“Æg er en meget god proteinkilde i sig selv, men de har også en højere procentdel fedt. For mange æg om dagen kan forårsage mavesmerter og forstoppelse. “Det betyder: temmelig kontraproduktivt til en diæt. I stedet anbefaler eksperten en blanding af magert kød og masser af grøntsager.

Så meget for teori. Spørgsmålet er stadigt, hvorfor Laura piner sig så meget i første omgang. Antagelig skader hun sin krop med den radikale kur endnu mere, end hun er klar over.

Når alt kommer til alt, kan en ensidig diæt endda bremse dit stofskifte, så du er mere tilbøjelig til at gå op i vægt til sidst.

Ernæringseksperten er også kritisk over for Lauras plan: ”Laura ser godt ud. Hun har en slank, veldrejet krop og bør ikke tabe sig! ”Det skal sandsynligvis stadig være Wendlers kone. Det vigtigste er, at hun ikke falder af pinden i brylluppet! For så bliver det faktisk kritisk …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse