Kritik og vurderinger af Giovanni Zarrella show den 9. april. på ZDF

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Giovanni Zarrella Show i går lørdag på ZDF, strålede med utroligt mange stjerner. Så forventningerne var store til, at Giovanni igen ville lykkes med at skabe et rigtigt højdepunkt. Det blev sendt live fra Berlin og gæster som Andrea Berg, Roland Kaiser, Michael Bublé og Maite Kelly skabte en god stemning med deres hits. Her fortæller vi, hvordan den fjerde udgave af Giovanni Zarrella Show blev modtaget af seerne, og om det levede op til forventningerne.

De første tre udgaver af Giovanni Zarrella Show var meget succesfulde. De tyske fans og kritikere var enige om, at Giovanni havde landet et rigtigt kup med dette nye format. Forventningerne var naturligvis store til, at han også ville kunne det i den aktuelle udgave ii går lørdag. Forholdene var absolut perfekte. Lempelsen i forbindelse med corona-pandemien tillod en fuld sal i Berlin, og gæstelisten var krydret med de store stjerner af tyske hits.

I begyndelsen sang Giovanni Zarrella et medley af kendte sange. Den første gæst havde så Heimspiel og skabte en god stemning i hallen. Roland Kaiser blev fejret af sine berlinere. Samtalen, der fulgte med Giovanni Zarrella, blev gentagne gange afbrudt af høje råb af “Roland” fra publikum.

En kritik af de seneste udgaver af The Giovanni Zarrella Show har været, at Giovanni synger for meget med. Det tog han formentlig til sig. Selvfølgelig er der altid duetter, men ellers holdt Giovanni Zarella sig i baggrunden et stykke tid.

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Et højdepunkt på aftenen var en duet. Sammen med Andrea Berg sang han “Ja, ich will”. De to ser ud til at komme godt ud af det. De frem til at arbejde sammen om tv-programmet “30 Jahre Andrea Berg – Ich würd´s wieder tun” til sommer. Der var også masser af humor den aften.

Det er blevet bredt annonceret, at “No Angels” endelig vil optræde fuldt ud igen. Nu var det store spørgsmål selvfølgelig, hvem det femte bandmedlem ville være. Det blev så til Carolin Kebekus. Kølnens indfødte kan bestemt synge, men det var nok en engangsbegivenhed. Det er usandsynligt, at komikeren bliver det permanente femte bandmedlem af “No Angels”.

Gode ​​bedømmelser for Giovanni Zarrella Show

Indtil videre har ZDF været meget tilfredse med vurderingerne for Giovanni Zarrella Shows. I de første tre udgaver kløede formatet Florian Silbereisens trone med sine festivaler på ARD. Her er tallene på alle tidligere udgaver af Giovanni Zarrella Show:

11.09.2021: 3,81 millioner seere med en markedsandel på 16,2 procent
13.11.2021: 3,69 millioner – 18 procent
02/12/2022: 3,96 millioner – 15 procent
09-04-2022: 3,97 millioner – 14,9 procent

Med næsten fire millioner seere kan ZDF være tilfreds med seertallene for Giovanni Zarrella Show. Der var trods alt hård konkurrence fra “The masked Singer” på ProSieben og “DSDS” med Florian Silbereisen på RTL.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse