Krig via Facebook

Kilde: Jörg Bausch Facebook
Kilde: Jörg Bausch Facebook

Der bliver i disse dage, udført en mindre krig på Facebook, imellem Jörg Bausch og Michael Wendler. Årsagen skulle øjensynlig være manageren for Jörg Bausch. Herunder de seneste erklæringer fra både Wendler og Bausch.

D. 5 marts skrev Michael Wendler følgende på sin Facebook:

“Heiko Schulte Siering” som sviner Wendler og Claudia Norberg til. Onde overskrifter i bladene har Michael Wendler og Fru Claudia Norberg nemlig måtte udholde de sidste par dage. Det er uklart hvem der har stået bag overskrifterne i bladene. Nu foreligger der beviser. Utroligt skulle er det producer Heiko Schulte Siering som er personen være bag overskrifterne. I de seneste år har Heiko Schulte Siering forsøgt – gennem medierne, at skade Michael Wendler. En slyngel der tror, at Schulte Sierings kunstner “Jörg Bausch” vil have en fordel, når konkurrenten Michael Wendler lider.

August Heinrich Hofmann Von Fallersleben sagde engang: Den største skurk i hele landet, er og bliver informanten.Facebook

Jörg Bausch svarede så på dette i går d. 6 marts:

Erklæring (Post fra Michael Wendler)

Hvorfor prøver Michael Wendler (Ex kunstner til min Manager) at trække mit navn i gennem søllet?

Kære Michael

Jeg er virkelig skuffet over du prøver at trække mit navn ud i snavs. Har du nogensinde hørt noget negativt om din person, fra min side? Ved du faktisk hvor mange gange jeg har haft mulighed for det? Jeg har flere gange fået tilbud fra velrenommerede TV kanaler, som har lovet at øge min synlighed, hvis jeg udtalte mig om dig. Jeg har altid moralsk afvist, fordi ingen i verden har ret til at dømme andre mennesker. Jeg går udelukkende den musikalske vej. Bestemt er denne vej på nuværende tid, svær, men jeg har det godt, for hver morgen kan jeg se mig selv i øjnene uden at føle skyld.

Måske tager du dette indlæg til dit hjerte og fremover spiser du din suppe fra din egen tallerken.

En lille ting til sidst. Ved en optræden gav du mig engang et tip og sagde: “Hi Bauschi, skal jeg fortælle hvorfor du ikke kan gøre dig musikalsk ?” ” Jeg svarede, ja hvorfor?” Dit svar: “Fordi kvinder er onde mod mænd og jeg er bare mere kærlig”.

OK, så har jeg også et kærligt tip til dig:

Lav nu blot musik, gå ud af den vej, vær taknemmelig for livet og respektere og være altid fair. Alt andet trækker dig sandsynligvis bare ned.  Ærgerligt Micha!

Jörg Bausch – Facebook

Og her er det seneste svar fra Michael Wendler

Erklæring (Jörg Bausch)

Hallo Jörg

Jeg har ikke noget problem med dig, jeg kan lide dig. Dit problem er din manager Heiko Schulte Siering. Mit tip til dig – bliv skilt – før det er for sent.

PS. til pressen! Der vil ikke blive nogen Schlager krig, for jeg har ikke noget imod Jörg, kun mod trusler!

Desuden bør du slette den påståede citat fra mig på din post! Hvad du siger har jeg aldrig sagt og du bør vær klar over de juridiske konsekvenser det kan få – skal du citere mennesker skal du kunne bevise det.

Mit tip til dig – Slet- Ellers har du dit første problem med mig! – Facebook

Er det ok!

Hvad er jeres mening om dette, er det ok på Facebook, eller burde de have taget det via telefonen eller andet?

Det skal du læse