Kærlighedskrise hos Michael Wendler og Laura Müller?

Billede: Michael Wendler Instagram

Michael Wendler og hans kæreste Laura Müller flyver på en sky! “Let’s Dance” -kandidaten Laura og Michael krammer og kysser, uanset hvor og når de kan. Men nu ser husfreden ud til at være i oprør …

I TVNOW-showet “Laura og Wendler – helt forelsket i Amerika” kan du se Michael og Laura renovere deres nye hus. I den aktuelle episode fløj endda Lauras forældre til for at hjælpe.

Men så er der et problem med det unge par: Mens Michael kan lide at komme hurtigt igennem med byggearbejdet, er alle andre omkring ham stadig ret træge. Dette passer naturligvis ikke Michael: “Hvis det ikke går på dag et, er det selvfølgelig ikke et godt tegn.”

Da alle omsider blev involveret, var Michael tilfreds, og det var muligt at handle. Men der var igen spændinger med spørgsmålet om mad: Laura ville bestille via telefonen, men det var tilsyneladende så højt i huset, at hun ikke kunne høre sig selv og råbte: “Jeg kan ikke høre noget! Nogen er nødt til at stoppe med at arbejde.”

Raseri over Wendler

”Jeg er nødt til at stoppe nu, fordi du afgiver ordren? Jeg vil ikke tage en pause! ”Svarede Michael og lod sig rasende efterlade sin skovl. En forsoning var naturligvis ikke længe med at komme med kærlighedsfuglene. Ikke desto mindre er det at bygge et hus som dette en test på alle forhold …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse